2777
2789
عنوان

دیگه حوصله شوهرمو ندارم اونم هی میاد خونه مون

| مشاهده متن کامل بحث + 911 بازدید | 46 پست
اگ فقط بخاطر جشن عروسی موندین فعلا بیخیالش بشین خونه رهن و اجاره کنید و برید سر زندگی.دوران عقد طولا ...

الان نمیدونم چجوری بگم بره خونه شون🤕بدم میاد بخاطر رابطه پاشه بیاد خونه مون

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سنت زیر ۳۰ یا بالای ۳۰؟؟

زیر۳۰

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷
اگ قصدت جدی طلاق نیس.دیگ باهاش جنگ و سردی نکن.ولی هی بگو و تاکید کن خونه بگیره و زود برید سر زندگی

کسی پشتم نیس برای طلاق 

ولی الان که بلاتکلیفم کاش رابطه مونم بلاتکلیف بود

کسی پشتم نیس برای طلاق ولی الان که بلاتکلیفم کاش رابطه مونم بلاتکلیف بود

بلاتکلیفی سخته.منم دو سال و نیم عقدم.خستم.پدرشوهرم گف پول ندارم براتون عروسی بگیرم.

شوهرم ک پول نداره الا عروسی بگیره.خانواده خودمم ک با اینکه وضعشون خوبه پسردوست و فرق بزارن ب من جهاز ندادن.شوهرمم با قسط جهزیه کم و بیش خرید.یه خونه اجاره کرده وسیله چیدیم 

منم توی عقد با شوهرم رابطه داشتم 

بلاتکلیفی سخته.منم دو سال و نیم عقدم.خستم.پدرشوهرم گف پول ندارم براتون عروسی بگیرم.شوهرم ک پول نداره ...

الان توی همون خونه باهم زندگی میکنید؟

[QUOTE=364059272]الان توی همون خونه باهم زندگی میکنید؟[/QUیه هفته موندم بعد الا خونه بابامم.تازه شرو ...

تصمیم همسرت چیه

پول عروسی گرفتن ک الا نداره.یا مثل شما هر سال صبر کنیم همینجوری ۴ یا ۵ سال یا هم ک بدون عروسی بریم س ...

طبق ۴/۵سال دیگه صبر کنید به نظرت میشه؟

شما الحمدالله خونه تونم آماده است

فقط یه راه داری برای عروسی گرفتن اینکه کلا تن به خواسته های همسرت درمورد روابط زناشویی ندی ببین اصلاااا تو اون خونه نروووو اسی اصلا نرو اگر عروسی میخوای چیزی هم گفتن بگو مگه برام عروسی گرفتین که بیام

همسرت میتونه وامی بگیره برای عروسی؟

به نظر من با توجه به شرایطت قید عروسی رو بزن

پدر همسرت شما رو توعمل انجام شده قرار داده ونمیخواد براتون عروسی بگیره ازهمون زمین فروختن الکیش مشخصه

تواین شرایط الان جامعه که هر روز قیمتا بالا وپایین داره میشه کسی که شرایطش مثل منو شماست وپشتوانه نداره نمیتونه عروسی بگیره

من خودم تصمیمم به اینه یه لباس بپوشم وعکس بگیرم وتمام بعدشم یه سفر رسم ورسوماتم همه ندید گرفتم

شما هم اگه مقدوره میتونی این کارو بکنی ولی اگه رفتی تو خونه ی همسرت دیگه خودت با رفتنت نشون دادی که همه چیز تمام شده است ونیاز به عروسی نیست

خانواده چجور به ۴ سال عقد راضی بودن؟

چی بگم شد دیگه😕

بنا برمصلحت اونا هم سکوت کردن ومن گرفتار

عزیزم کم رنگ شو عروسی میگیره.وقتی بهش خدمات بدی طول میده.من پدرم نزاشت رنگ منو عقد ببینه خخخخ

بهترین کارو پدرتون کردن ازنگاه من

اینطوریم درست نیست.منطقی بگو.

بارها صحبت کردم فایده نداشت باز میشد تکرار کردن حرفم فقط

بعدهم درست میگی منطقی نبود برخورد من

ولی من قبلش گفتم خبر بده که آمادگی داشته باشیم

چون تواتاق داداشم میرفتیم وقتی میومد داداشم خواب بود باید بیدارش میکزدیم تا جاشو عوض کنه ومن کلی معذب میشدم بازم بی خبر اومد قبلش فقط میام داده بود که من دستم بند بود ندیدم دیگه زنگ زد پشت درم

وهم خودم نا خوش احوال بودم وقرص خورده بودم استراحت کنم