2777
2789
عنوان

چی گفتم مگه تاپیکو ترکوندید😐

180 بازدید | 30 پست

مشکلتون چیه واقعا؟ چی گفتم مگهههههههههههههههه

کاش خط قرمزهای سایتو بیارید قشنگ بیینیم چیه تا دهنمون وا میشه با پشت دست میزنید تو دهن آدم 

داشتم میخوندم تازه آنتنم بالا اومده بود 😐😐

ششصد بار تعلیق شده اَستم 👺🤚🏻

راجب چی بود تایپکت

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

راجب چی بود تایپکت

قطعی برق 

گفتم از هشت برقمونو بردن برا شما رم میبرن تازگیا؟ 😐😐😐

بقیه ام داشتن میگفتن آره دو ساعت چهار ساعت اینا میبرن 

قطعی برق گفتم از هشت برقمونو بردن برا شما رم میبرن تازگیا؟ 😐😐😐بقیه ام داشتن میگفتن آره دو ساعت چه ...

اینجا بگوزی هم ربطش میدم به سیاسی میترکونن😂

من حالا چیزی ندارم باشه برای بعداً😂

قطعی برق گفتم از هشت برقمونو بردن برا شما رم میبرن تازگیا؟ 😐😐😐بقیه ام داشتن میگفتن آره دو ساعت چه ...

کلا اینجا باید بگی زندگی گل و بلبله فقز و فحشا نیست قیمت دلار عالیه ایران بهترین کشور دنیاست

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}

گفتم برق شما ام قطع میشه؟؟ همیننننن

عه عه عه حرف سیاسی زدی اقتدار کشورو زیر سوال بردی انتظار داری تاپیکت نترکه

برق شما هم قطع میشه ینی چی؟

خب قطع بشه این همه تو کشور عزیزمون داریم عشق و حال میکنیم حالا دوساعتم برق نداشته باشیم

ناشکری میکنی مومن خدااا

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
کلا اینجا باید بگی زندگی گل و بلبله فقز و فحشا نیست قیمت دلار عالیه ایران بهترین کشور دنیاست

به خدا ینی کافیه مخالفشون باشی دهنتو از صد جا جر میدن 

اعصابم انقد خورده ها😑😑😑😑