2777
2789
عنوان

اسراف و دور ریز غذای خوابگاه

139 بازدید | 12 پست

سلام دوستان. من دانشجو هستم و توی خوابگاه زندگی میکنم. خوابگاهمون سمت صادقیه تهرانه. اینجا غذا خیلیییی اسراف میشه به خصوص برنج. داشتم فکر میکردم این غذاهای اضافه، مثلا برنجش به درد جایی میخوره؟ مثلا ممکنه به عنوان غذای پرندگان استفاده بشه؟ واقعا وقتی میبینم این همه غذا اسراف میشه سرم درد میگیره. اگر پیشنهادی دارید ممنون میشم به اشتراک بذارید.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوابگاه ماهم همینطوره 

من خودم به شخصه همیشه بیشتر از نصف غذامون می ریزم سطل آشغال 

چاره چیه کجا بریزیم نصف شبی اخه

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد   https://harfeto.timefriend.net/17222851450537

چرا نمیخورن؟ ما کوبیده سنگ دانشگاه ناهار میخوریم چون مجبوریم 

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
هر جوریش هست

کاش اون تمیزارو پک کنن بدن نیازمندی چیزی دهنیارم برنجارو میتونن بدن مرغی پرنده ایی چیزی

گوشتشم میتونن بدن سگ و گربه مخصوصا الان که سرماست سخته غذا پیدا کردن 

اینهمه کار میتونن بکنن ولی همشو فقط میندازن دور؟وجدانشون درد نمیگیره؟☹

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.
تو هیچ‌خوابگاهی این کار رو نمیکنن، هیشکی حوصله پیگیریشو نداره. فقط میدونم دور ریز غذا تو خوابگاه‌های ...

پس بی خیال

با افتخار کوردم 😎✌️ اصالت رو نه میشه خرید ، نه میشه اداشو در آورد !