2777
2789
عنوان

چجوری ده پانزده کیلو چاق شم😐❌

180 بازدید | 35 پست

بچه ها چجوری ۱۰.  ۱۵ کیلو چاق شم؟ قدم ۱۶۴ وزنم چهل و خورده ای 

لطفا نگین که لاغری خوشبحالت خوشبختی فلانی. نه عزیزم اینجوری نیس وقتی بیش از حد لاغری همه تو هر جمعی هی بت میگن: عععع چرا انقد لاغرییی این لباس بت نمیاد فلاننن😑🤦🏼‍♀️

قرصی شربتی پودری برای افزایش اشتها و افزایش وزن؟ ( بدون عوارض باشه البته) یا نمی‌دونم غذایی چیزی بگین دیگه از خیلی لاغر بودن متنفرم 

کارما عدالته نه تقاص.   به فرزندان خود «حفظ کردن بعد از بدست آوردن» بیاموزید.         خدایا شکرت🌱               

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه مدت همش شیرینی و فست فود خوردم 

ذره ای وزن اضافه نکردم فقط چربی و قند گرفتم 😐با قرص و هزار جور رعایت غذایی خوب شدم 

کارما عدالته نه تقاص.   به فرزندان خود «حفظ کردن بعد از بدست آوردن» بیاموزید.         خدایا شکرت🌱               

تو دقیقا هم قد و وزن منی 

منم یه چوب شورم چه جوری چاق شم؟

و صورتم تو پر و پفی بشه

بلند بگووو اللهم عجل لولیک الفرج و قلب امام زمان و شاد کن❤️‍🩹😍 عاشق امام حسین ام ؛ فداش بشم😍🫀  1403/1/۲   اگه شد چی؟؟
من 46بودم شدم69گین اپکم کم مصرفشو کم کن من بعد از شش ماه الان یه روز در میون مصرف میکنم

چن بسته حوردی

من 2 بسته خوردم فقط 4کیلو اضافه کردم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

غذا بخوربرو دکتر تغذیه اگر نرفتی

یه بار فقط رفتم پیش مشاور تغذیه 

فقط یه شربت اشتها معمولی داد بم با یه پودر معمولی 

اصلا هم خوب نبود دیگه نرفتم 

یه مدت همش شیرینی و فست فود خوردم ذره ای وزن اضافه نکردم فقط چربی و قند گرفتم 😐با قرص و هزار جور رع ...

فست فود و شیرینی چربی میاری ن عضله.برو دکتر تغذیه بهت رژیم میده 

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
بیا جاهامونو باهم عوض کنیم😁😁قول میدم سه ماه 20 کیلو اضافه کنی🙌🙌😬😬😬

😂

ولی واقعا عذابه لاغری. فکر کن نمیتونی شلوار جذب بپوشی یه بار پوشیدم و رفتم مهمونی . کسی که برای اولین بار دیدمش توی جمع هی می‌گفت وااای تو چقد لاغری 😒بماند که همه آشنا ها هم همش میگن