2777
2789

بچه ها من دوسال پیش هیچ حسی تو چشم نامزدم نمیدیدم 

ولی الان واقعا برق شیفتگی و علاقه رو میبینم

تو جشماش ذوق میبینم وقتی نگام میکنه

ولی پسر خواهرم و ماملنم عقیده دارن

بخاطر موقعیتم باهامه 

و داره گولم میزنه که پولامو بالا بکشه 🤦🏻‍♀️😂

بنده خدا ۱۰ برابر ما پولداره

ولی این نظر مامانم 

پسره حتی نمیذاره یه دیت من حساب کنم و همیشه میگه دختر باید استقلال مالی داشته باشه ولی پسری که دیتو براش دختره حساب کنه ٫  تستسرون نداره 

و هیچ وقت تاحالا هیچ پولی ازم نخواسته

ولی پسر خواهرم میگه پسره با کله افتاده تو عسل

زیبایی پول ماشین دانشگاه خوب همه چیز داری تو سن ۲۰ ۲۱ سالگی و پسره داره از موقعیتت سو استفاده میکنه

ولی اخه منم بخاطر شرایطش باهاشم ولی دوستشم دارم

این اشتباهه که دو نفر تو یه لول باشن و بخاطر شرایط همدیگه باهم باشن

در کنارش  همدیگه رو دوست دلشته باشن

اخه واقعا من یا اون نمیتونیم با یکی کمتر از خودمون تو رابطه باشیم چون این کار اشتباهه و از تب و تا علاقه که بیفیتیم  تهش شکسته عاطفی هست 🤦🏻‍♀️

ولی الان در سطح همدیگه ایم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

متوجه نمیشم. مثلا ماشین شما چیه؟ برای او؟ درامدش و شغلش؟ شما چی میخونی؟ بعد تو 21سالگی چه شرایط مالی ...

من درامدم خوبه

خانواده ام نگرانن پسرا تیغ ام بزنن 🤦🏻‍♀️

من درامدم خوبهخانواده ام نگرانن پسرا تیغ ام بزنن 🤦🏻‍♀️

نه بابا. دیگه باشگاه بدنسازی مشخص هست چقدره. چندروز قبل یه پسری که مدال جهانی داشت و باشگاه داشت، میخ. است باهام اشنا بشه، کم بود برام. خیلی چیز خاصی نیست که انقدر نسبت به پسرها بدبین بشی.