2777
2789

دقت کنین گفتم کیس پیدا کنین نگفتم سریع میرین محضر خطبه عقد میخونن براتون

۱)فعالیت زیاد در شبکه های اجتماعی مثل اینستا و تلگرام

۲)گذاشتن عکس های خوب نه خیلی باز نه خیلی بسته و کار کردن روی عکساتون.. چون عکس ها میتونه اولین دید طرف رو نسبت به شما تشکیل بده 

و گاهی بعضیا ممکنه از شما زشت تر باشن حتی ولی چون عکس های خوبی میگیرن کیس های بهتری نصیبشون میشه 

۳)دوستی و معاشرت با پسر هارو عیب ندونین، طرز فکرتون رو عوض کنید. با گوشه گیری و محل هیچ احدی ندادن کسی قرار نیست جذب شما بشه 

این چیز هایی ک توی فیلم ها دیدین که جذب همچین فردی میشن رو بریزید دور 

واقعیت فرق میکنه ❌❌❌❌

۴)خونگرم و صمیمی با بقیه برخورد کنید و با پسر ها کمی این میزان صمیمیت رو کمتر کنید ولی همچنان صحبت کنید و مکالمه رو ادامه بدید

۵)در محیط کار، دانشگاه و... جاهایی ک میرین از پسری ک خوشتون میاد طرفش برید و باهاش مکالمه رو شروع کنید، از شوخی و لاس زدن نترسید البتع اگر مطمئن هستید طرف مجرده... این لاس زدن معنای منفی نداره و شما میتونید رابطه ای رو حتی استارت بزنید

۶)محیط های مختلف برید، دایره دوستاتون رو افزایش بدید، سالن های ورزش، کنسرت، کافه، دانشگاه، سرکار، کوه رفتن و... کلاس ها و همایش های مختلف ک میدونین مختلطه برید

۷)و در اخر حتما به تیپ و ظاهرتون برسید و امروزی باشید 

و اینم بدونین کسی عاشق ی دختر افسرده گوشه گیر که فکر میکنه نجیبه نمیشه

تمام

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مم به روز رفتم کوهنوردی تا ۱هفته ب خودم لعنت فرستادم 

اگ خیلی برون‌گرا و لاس زن هستید برید😂😂

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
برای پسرا توصیه ندارید؟

شما ک خیلی راحت ترین

باشه کلاس های بعد یاد میدم😂

الان خسته شدم زیاد تایپ کردم

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

با دوستی قبل ازدواج موافقم ولی این لاس زدن و شروع مکالمه رو در شان یک خانم نمیبینم

فقط 24 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.