2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شد کارمم از دست دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 28 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از این همه گیر بعضی از خانمها تعجب می کنم چرا آخه انقده گیر می دین ولا به خدا همه خودتونین انقده مردها رو پرو کردین بابا ولشون کنین اگر ازدواج کردن جدا شین این همه جرو بحث بیخود چیه زندگی‌ها رو همه داغون کردین 

خدا عشق و نورو زیباییست الهی ای عشق مرا دریاب.             کاربر سال ۹۵ هستم  لطفا برای تاپیک وسط یم گذارش بزنین خواهش میکنم هرکدوم گذارش زدین لایک کنین دعاتون کنم براتون صلوت می فرستم 

😆 توجیه خیانت تحمل نکنه جدا بشه

برای شما محرز شده که صد در صد خیانت کرده؟؟! خیر خیانت هیچ توجیهی نداره من به طور کلی گفتم کنترلگری زندگی ها رو از هم میپاشونه، یعنی چی چرا نماز نخوندی؟!ً ا

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
یعنی نماز میخونده همیشه همون روز نخونده

هرچی 

بنظرم خیلی از ما همسر بودن رو یاد نگرفتیم، مسی بهمون یاد نداده! ادم ها کنارشون یار و‌همدم میخوان نه پدر و مادر

نه اینکه هی بکن نکنمون کنن مثل دوران مدرسه، ادم بزرگه نماز نخونده خالشو نداشته یا هرچی، بعدم پرسیدن داریم تا پرسیدن، یوقت من میپرسم جهت اطلاع یوقت اطلاع دارم میپرسم جهت بازخواست! قبول کن، هیچ کس از چنین رفتارهایی احساس امنیت و ارامش نمیکنه

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.