2777
2789
عنوان

شوهرم کتکم میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1354 بازدید | 109 پست
اون موقع هم‌میشن وبال گردن زن بیچاره

عیب نداره همین که این دنیا زجر کشیدنشون رو ببینیم خودش خیلی خوبه 

والا خدا هم انگاری وجود نداره اصن 

༺ دنیـا دیـد من دقیـقا چـہ چیـزایـے رو دوست دارم،همونا رو ازم گرفـت ༻🖤😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سر چی شمارو میزنه

زود عصبی میشه بهش گفتم 

مادرت همه چیز رو می‌دونه

بعد پیش من خودشو میزنه به بیخبری سر همین😐😐

مادرش دختر عمو پدرمه 

یعنی حس نفرت از دارم بخاطر دخترم گیر کردم سه سالشه

زود عصبی میشه بهش گفتم مادرت همه چیز رو می‌دونهبعد پیش من خودشو میزنه به بیخبری سر همین😐😐مادرش دخت ...

ان شاء الله محبت شما بیوفته به دلش

اگه اونقد بدبختی که از گرفتن غلط املایی  ناراحت میشی بهت میگم اینقد ناراحت شو تا بترکی احمق، اونقد که مغز فاسدت پخش شه وسط سایت 🦍 نگارش فارسی توسط کاربرای دنیای مجازی در حال متلاشی شدنه  نجات هرکلمه مثل نجات یه انسانه افراد اگاه اگه اقدامی نکنید فرهنگ این کشور فاسد میشه..... 

تقصیر

👏👏 آفرین

اگه اونقد بدبختی که از گرفتن غلط املایی  ناراحت میشی بهت میگم اینقد ناراحت شو تا بترکی احمق، اونقد که مغز فاسدت پخش شه وسط سایت 🦍 نگارش فارسی توسط کاربرای دنیای مجازی در حال متلاشی شدنه  نجات هرکلمه مثل نجات یه انسانه افراد اگاه اگه اقدامی نکنید فرهنگ این کشور فاسد میشه..... 

خریته من شوهرم ماهی یه سفر خوب و طلا میخرهدست بزنم ندارهفقط گاهی عصبی میشه فوش میده با خودم میگم حیف ...

مرسی بابت اطلاع رسانی از داشتن همچین شوهرنایاب و پولداری و بازهم مرسی  بابت توهین به استاتر عزیز که بهش گفتی کارش"خریته"

لاقل قبلش یه بلانسبتی به استاتر میگفتی جای دوری نمیرفتا

ادمای ظالم چیزیشون نمیشه که

اگه خدا وجود داشته باشه باید تقاص پس بده تو همین دنیا که من ببینم 

گاهی شک میکنم به بودن خدا 

هیچکس از درد کسی خبر دار نیست دارم با اشک مینویسم از وقتی چش باز کردم دارم دارم رنج میکشم

مرسی بابت اطلاع رسانی از داشتن همچین شوهرنایاب و پولداری و بازهم مرسی بابت توهین به استاتر عزیز که ...

عزیزم قصدم این بود بدونه هیچ زنی تحمل نمیکنه شرایطو و بقیه زنا دارن چطور زندگی میکنن 

بعدم یکم رک گفتم بخودش بیاد

میدونم قانع نشدی ولی نظر من بود لطفا ریپلای نکن موفق باشی👍

فقط 23 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

ان شاء الله محبت شما بیوفته به دلش

نمیوفتع کسی که چهل سالش باشه قلبش سنگ باشه ادم نیست حیونه کسی که همه گردن زنش جای چنگ باشه ادمه ک محبت کنه 

من کاملامیفهممتعزیزم🥺🥺

میدونی زورم از این میاد که با این سن پیر شدم دیگه بجز مرگ هیچ آرزوی ندارم هیچی یه روز خوش نداشتم 

میدونی زورم از این میاد که با این سن پیر شدم دیگه بجز مرگ هیچ آرزوی ندارم هیچی یه روز خوش نداشتم

الهی💔🥲انشالله ادم میشه و

به ار امش میرسی عزیژم ببرش

روانشناس وروانپزشک بلکه یه 

دکه دارویی بهش بدن

الهی💔🥲انشالله ادم میشه وبه ار امش میرسی عزیژم ببرشروانشناس وروانپزشک بلکه یه دکه دارویی بهش بدن

خر که ادم نمیشه 

صد بار میگم برو یه دکتری قرص بده یه مدت اروم میشی 

قبول نمیکنه میگه میخوای آبرو منو ببری😐😐