سلام وقتتون بخیر ببخشید من چندروز پیش شوهرم کتکم زد کبود شد بدنم امروزم مشت زد تو صورتم یکم ورم کرده و کبود شده میخوام ازش شکایت کنم مدرک ندارم بدون مدرک میشه کاری کرد یا نع
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
زود عصبی میشه بهش گفتم مادرت همه چیز رو میدونهبعد پیش من خودشو میزنه به بیخبری سر همین😐😐مادرش دخت ...
ان شاء الله محبت شما بیوفته به دلش
اگه اونقد بدبختی که از گرفتن غلط املایی ناراحت میشی بهت میگم اینقد ناراحت شو تا بترکی احمق، اونقد که مغز فاسدت پخش شه وسط سایت 🦍 نگارش فارسی توسط کاربرای دنیای مجازی در حال متلاشی شدنه نجات هرکلمه مثل نجات یه انسانه افراد اگاه اگه اقدامی نکنید فرهنگ این کشور فاسد میشه.....
اگه اونقد بدبختی که از گرفتن غلط املایی ناراحت میشی بهت میگم اینقد ناراحت شو تا بترکی احمق، اونقد که مغز فاسدت پخش شه وسط سایت 🦍 نگارش فارسی توسط کاربرای دنیای مجازی در حال متلاشی شدنه نجات هرکلمه مثل نجات یه انسانه افراد اگاه اگه اقدامی نکنید فرهنگ این کشور فاسد میشه.....