2777
2789
عنوان

بچه ها😭😭

321 بازدید | 32 پست

هردوسه روز یکباری ک خوب میخونم یهو روز بعدی میزنم خراب میکنم همهچیو میترسم ب مشاورم بگم امروز نخوندم😭😭😭حالم بده معدم داره تیکه تیکه میشه از استرسسس.

مشاور از اشنایان خانوادگیمونه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم پیوستگی لازمه موفقیته. 

استرسم نداره بگو مشکل پیش اومد نتونستم بخونم.

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵

عزیزم پیوستگی لازمه موفقیته. استرسم نداره بگو مشکل پیش اومد نتونستم بخونم.

هفته پیشم همین اتفاق افتاد گفت چرا نمیتونی بخونی چرا یهو دلسرد نیشی باید حضوری جلسه داسته باشیم

باز امروز دوباره😭 بخدا بچه هم نیستم دو سابه پشتم  اما دارم بچعه بازی درمیارم . همه بدنم از استرس امشب حس میکنم فلج دازه میشه

بهش بگو برنامتو جوری بچینه ک هفتگی بهش گزارش بدی بهتر از اینه ک هرشب گزارش بدی اینجوری استرست هم کمت ...

نهههه قبول نمیکنه 

واااییی توهم عسن بدبختی ک 😂 بیا بغلم

بخدا من ک میترسم فکر میکنم باخودش میگه این اسکلی چیزیه 

چند روز ۱۲ ۱۳ ساعت میخونم یهو صفر میکنم 😑

نهههه قبول نمیکنه واااییی توهم عسن بدبختی ک 😂 بیا بغلمبخدا من ک میترسم فکر میکنم باخودش میگه این اس ...

😂😂😂😂کامل پیاممو خوندی؟ نصفشو حذف کردم 

وای ارهههه ولی خداوکیلی اسکل خودشونن مگه ما رباتیم یهو بخواییم روزی ۱۳ ۱۴ ساعت درس بخونیم

توهم اینکه یهو صفر میکنی بخاطر اینه ک حوصلت سر میره میری پای کتاب استراحت کوتاه ب خودت بده 

تازه شروع کردی؟

😂😂😂😂کامل پیاممو خوندی؟ نصفشو حذف کردم وای ارهههه ولی خداوکیلی اسکل خودشونن مگه ما رباتیم یهو بخو ...

اره درجا فرستادی خوندم😂😂😂😂فکر کردی زرنگی؟

نه من پشتم از تیر شروع کرده بودن اما نمیدونم هرچی به کنکور نزدیکتر میشیم من بیشتر گیج میزنم گگگگگ

اره درجا فرستادی خوندم😂😂😂😂فکر کردی زرنگی؟نه من پشتم از تیر شروع کرده بودن اما نمیدونم هرچی به کن ...

😂😂😂😂

خواهرم مدیتیشن کن استرسارو از خودت دوررر کن ب مشاورتم اصلا فکر نکن درستو مداوم بخون 

بینیشم استراحت کن

😂😂😂😂خواهرم مدیتیشن کن استرسارو از خودت دوررر کن ب مشاورتم اصلا فکر نکن درستو مداوم بخون بینیشم ا ...

امشب بخیر بگذره به موسی ادم میشم سیسی(حرف تکراریه من تو این جور مواقع😂😭😭😭)

ذوق مرگم کردی دختر 😂😂😂😂😭پشت کنکوریم ایشالا امسال دیگه در میام

مخلصیم 

داداش ب مشکل برخوردم زنگ میزنم بیای پاره پورشون کنی خب؟ 😂🤗  از بچگی فانتزیه رفیق وکیل داشتم 

عالی ایشالا