2777
2789
عنوان

خیلی درگیر مجازیم

39 بازدید | 3 پست

سلام طولانیه اگه  اذیت میشین نخونین ولی اگه کمکی از دستتون برمیاد ممنون میشم کمکم کنید ❤️

تو مجازی حرص و حسرت میخورم 

و غبطه زندگی دیگران رو میخورم 

پیج بلاگر فالو نکردم که خودمو مقایسه کنم فکر نکنین اونارو میگم 

فامیل های نامزدم عکس خونشونو گذاشتن استوری و من حسرت زندگیشونو خوردم و کلی حال بدی کشیدم 

من آدم حسودی نیستم که خوشی و زندگی کسیو خراب کنم یا دلم بد باشه 

حسادت یعنی دلت نخواد کسی جز تو چیزیو داشته باشه اگه داره تو نداری دوس داری خراب کنی و دعاهای بد میکنی...

من فقط حرص میخورم و حسرت چیزای مجازی رو میخورم 

در صورتی که تو زندگی واقعی اینجوری نیستم 

یکی از فامیلامون یه خونه ی خیلی خوشگلی دارن واقعا خوشم اومد وقتی رفتم خونش چشام می‌درخشید ولی تو مجازی خونه اون دختر رو دیدم حالم خراب شد 

در صورتی که خونه ی اون کنار خونه ی فامیل ما هیچه واقعا هیچی نیست از لحاظ اندازه و زیبایی و تجملاتی بودن 

دختره از من کوچیکتره و خونه زندگی داره ولی من نه..

سرتونو به درد نیارم خلاصه 

چیکار کنم من 

خیلی خیلی درگیرم  با این غبطه خوردن ها فقط حال خودم خراب میشه 

‎وَ...خُدا‌از‌قَلب‌هایمان‌با‌خَبر‌است🫀🌱

منم عزیزم ...حرف دل منو زدی ... هرچی میخرم به چشمم نمیاد 😓

متنفرم از این وضعیت بهترین های دنیارم داشته باشم با وجود این مجازی بازم غبطه میخورم 

‎وَ...خُدا‌از‌قَلب‌هایمان‌با‌خَبر‌است🫀🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متنفرم از این وضعیت بهترین های دنیارم داشته باشم با وجود این مجازی بازم غبطه میخورم

من جاریام ازم بزرگترن ولی خیلی خیلی پولدارن ... پوستم کنده شده جهاز خریدنی بخدا ... چه ماشینی چه خونه ای خونه استخردار .. میشینم پیششون نمیتونم یکم بگم اره گرونیه اره تحت فشاریم اره فلانه ... همش باید خودمو حفظ کنم ... دائم مسافرت ... خارج ... کافه رستوران و شاسی بلند و تولدای سورپرایزی لاکچری... همشم استوری میکنن😓 منم گفتم من اهل مجازی نیستم زیاد استوری نمیزارم ... گفتم بخوام بزارم که به اونا نمیرسم جاییم نمیرم ک ... بخدا من یه عکس با شوهرم میزارم سریع دعوامون میشه اونا همچیشون میزارن روز به روز پولدارتر نه چشمی نه چیزی ..🫤 خلاصه افسردگی گرفتم ...خیلیم از انلاین شاپا خرید میکنم وگرنه پاک میکردم اینستامو