2777
2789

دو روز خونه بودم به خاطر آلودگی ، انگار آرامش دنیا رو داشتم 

سرکار میرم با آدم‌های سمی برخورد دارم آدم‌ها هم هر کدوم اخلاق‌های عجیب 

خودمم چون مجرد موندم حس میکنم بقیه راجع بهم فکر منفی دارند که مثلا حتما مشکلی داشته مجرد مونده چون درونگرا و ساکت هم هستم اما این دو‌ روز حس آرامش عجیبی داشتم دلم میخواد چند سال بقیه زندگیم رو تو خونه بگذرونم و با کمترین ارتباط با آدم‌ها البته پدر و مادرم هستند تنهای تنها نیستم 

کی به این آرزو میرسم نمیدونم حداقل ۵ سال دیگه باید سرکار برم تا بازنشسته شم ولی واقعا نمیکشم پنج سال دیگه 

پی نوشت : پدر مادرم اهل رفت و آمد نبودند خودم درونگرا در نتیجه مجرد موندم دیگه نگید چرا ازدواج نکردی 

ولی خیلی دلم میخواد بازنشسته شم 

منم آدم اجتماعی نیستم و مجرد موندم نه دوستی داریم نه فامیل خوب نه آشنا 

الان نمیتونی بازنشسته بشی

لطفا برام دعا کنید مزدوج بشم تنها راه نجاتم از این زندگی یا مردنه یا ازدواج چون حتی نمیزارن شاغل بشم

خب مجردی خونه زندگی خودتم نداری درونگرا هم هستی احتمالا دوست و رفت و امدی هم نداری، بازنشسته شی تو خونه که ح‌صله ات سر میره، نمیره؟

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم آدم اجتماعی نیستم و مجرد موندم نه دوستی داریم نه فامیل خوب نه آشنا الان نمیتونی بازنشسته بشی

چند سالته ؟ 

حداقل باید ۲۰ سال سابقه رو پر کنم بعدش با غیبت بازنشسته ام میکنند ولی قانونی با۲۵ سال میتونم برم 

خب مجردی خونه زندگی خودتم نداری درونگرا هم هستی احتمالا دوست و رفت و امدی هم نداری، بازنشسته شی تو خ ...

آدم اهل درس و مطالعه ام میدونم وقتم رو میگذارم رو یادگیری و مطالعه 

یه چند روز بمونی خونه کلافه میشی چون از کارکردن خسته ای این فکر رو میکنی.

اخه از شغلم هم نفرت دارم ربطی به رشته ام نداشت و به خاطر ساکت بودنم پیشرفت نمیکنم و جالبه که چون ساکتم حتی رییسم هام به روم آوردند موضوع رو در حالی که والا سوادشون نصف منم نیست 

خب مجردی خونه زندگی خودتم نداری درونگرا هم هستی احتمالا دوست و رفت و امدی هم نداری، بازنشسته شی تو خ ...

واقعا حوصله دوست و دورهمی و چرت و پرت گفتن آدم‌ها و مکالمه های بیهوده شون رو ندارم 

آدم اهل درس و مطالعه ام میدونم وقتم رو میگذارم رو یادگیری و مطالعه

بنظرم الان از کار خسته ای دو روز خونه‌بودی فکر میکنی همیشه اینطوره

ولی واقعا سخته بشینی تو خونه بی برنامه باور کن

من یه مدت خیلی خسته کار بودم میگفتم اخ دوست دارم یکم ورزش کنم کتاب بخونم شیرینی بپزم … بنا به شرایطی از کار اومدم بیرون و بیکار بودم هیچکدوم از اون کار ها رو‌نکردم هیچ افسرده هم شدم

بنظرم الان از کار خسته ای دو روز خونه‌بودی فکر میکنی همیشه اینطورهولی واقعا سخته بشینی تو خونه بی بر ...

اخه کارم باب دلم نیست خیلی مزخرفه و ازش نفرت دارم اگر کارم مورد علاقه ام بود حرفت درست بود 

حقیقتش به فکر خوندن دکتری هم هستم 

ولی بهر حال باید بازنشسته شد دیگه این بازنشستگی روزی میرسه نمیشه چون مجردم تا ابد برم سرکار 

واقعا حوصله دوست و دورهمی و چرت و پرت گفتن آدم‌ها و مکالمه های بیهوده شون رو ندارم

خیلی هنوز جوننوی برای این روحیه

بنظرم پیش یه‌روانشناس برو

چیزی تو زندگی هست که ازش خیلی لذت ببری؟ مجرد موندنت انتخاب خودت بوده؟ یا ترجیح میدادی ازدواج کنی شرایط پیش نیومده؟

چند سالته ؟ حداقل باید ۲۰ سال سابقه رو پر کنم بعدش با غیبت بازنشسته ام میکنند ولی قانونی با۲۵ سال می ...

منم سی سالمه شاغلم نیستم شرایطم خیلی سخته 

تا اون موقع صبوری کن حق میدم طاقت نیاری منم یه بار بخاطر همکارای بد نرفتم سرکار اونا الان رسمی شدن من بیکار موندم خیلی اذیتم میکردن

لطفا برام دعا کنید مزدوج بشم تنها راه نجاتم از این زندگی یا مردنه یا ازدواج چون حتی نمیزارن شاغل بشم

خوشبحالت مجردی امین قسمت من🥰🥰

ارتودوکس💒          سینگل و متعهد💍  متعهد به پزشکی تهران🩺مهاجرتم🇺🇸هدف خیلی بزرگم💸 عشق به عیسی مسیح💒 و مجرد موندنم تا ابد و هیچوقت حتی چت دوستی نکردن با جنس مخالف💡میشه اگر امضامو خوندی واسه قبول شدن پزشکی تهرانم و مهاجرتم به آمریکا و هدف خیلی بزرگم و پایبند بودن به عیسی و مجرد بودن تا ابدم دعا کنی❤🤝🖤به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤     طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱👮❤

خیلی هنوز جوننوی برای این روحیهبنظرم پیش یه‌روانشناس بروچیزی تو زندگی هست که ازش خیلی لذت ببری؟ مجرد ...

ببین کلا من اخلاقم اینه اصلا جمع رو دوست ندارم و واقعا از معاشرت با آدم‌ها لذت نمیبرم سختمه به. نظرم واقعا بیهوده میاد حرف‌هاشون مکالمه هاشون و علتش هم درونگرایی و هراس اجتماعی ام و البته کمی لکنت که موقع حرف زدن پیدا میکنم و اصولا هم چیز زیادی ندارم بگم اکثریت مواقع

مجرد موندنم که همین اخلاقم و خانواده ام مقصر بودند که هیچ وقت بحث ازدواج رو مطرح نکردند الانشم مامانم هنوز روش نمیشه راجع به ازدواج با من حرف بزنه ! مورد معرفی بود خودم رد کردم گفتم بگم میگند بی حیا هست اسم شوهر رو میاره اونقدر هم شخصیت جذاب و چهره جذاب نداشتم کسی من رو بخواد  

میدونی بعضی زندگی‌ ها از اساس غلطه نباید ادامه داشته باشه از طرفی واقعا خوشحالم نسلی ادامه من نیست و ادامه مامانم ! 

برای همه نمیشه نسخه یکسان داد من واقعا خونه موندن برام بهترین گزینه. هست پیر شم  در عین مجردی تو این فرهنگ تو اجتماع عقب مونده ما