2777
2789

هر روشی امتحان کردم نشد بچم پستونک نگرفت😭

ذهن همواره پر است از هیاهوی افکار در حال گذر، آرزوها، خاطره‌ها، هیجان‌ها همگی در حال عبور هستند، واقعاً که یک هیاهوی دائمی در ذهن وجود دارد!  

اولش تو خواب بهش بده 

بعد یواش یواش تو بیداری 

او را نه تنها دوست داشتم                                                      بلکه همه ذرات تنم                                                                او را میخاست  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای تو خواب هم نمیگیره دوبار شانسی گرف

سعی کن مدت زمان زیادی شیر نخورده باشه 

گرسنه باشه تو خواب بخوره

او را نه تنها دوست داشتم                                                      بلکه همه ذرات تنم                                                                او را میخاست  
چند ساعت گشنه نگهش دارم طفلی و🥺

والا نمیدونم 

چی بگم آخه؟

پسر من ۱۵ روزه ست یکی دو بار شیشه دادم انقدر با میل گرفته ترسیدم دیگه شیر خودمو نخوره ندادم 

چرا بچه شما نمی گیره؟ 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🍀

والا نمیدونم چی بگم آخه؟پسر من ۱۵ روزه ست یکی دو بار شیشه دادم انقدر با میل گرفته ترسیدم دیگه شیر خو ...

منم ماه اول میدادم میگرف الان نمیگیره که بیچارم کرده والا شیشه خوب هم گرفتم این شانس من

میدم گفتم کمکی یبار دوبار تو روز بدم والا بهترین شیرم گرفتم نمیخوره حالا

نده بابا اشتباهه شیر خودتو تقویت کن چیزای مقوی بخور شیرخشک برا بچه ضررش بیشتر از نفعشه اونا که مجبورن فرق دارن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🍀

نمیشه ..از منم نگرررفت

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                                             انگار همه دوستام افتادن کلاس 1من افتادم 2                       انگار نقاشی 19گرفتم ،انگار همه رفتن اردو بجز من.                 انگار همه سرکلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم.                              انگار.....   حالم اینطوریه..