2777
2789
عنوان

شب یلدا

65 بازدید | 10 پست

تو اینستا جوری یه شب یلدا رو بزرگ میکنیم که خدا داند

از الان به فکر اینیم یجور تیپ بزنیم که شب یلدا شبیه هندونه باشیم😂

جورابامون شبیه هندونه باشن ژلمون کیکمون😂😂

بچه هامونو یکی میگیم سبز بپوشه یکی قرمز که شبیه هندونه یشن😂

میخواییم خودمونو بترکونیم از بس بخوریم😂

بعد اون قرار همش استوری بزاریم راجب اون شب بهم متلک بگیم😂

بعد تاپیکای مادرشوهرم خواهر شوهرم شب یلدا فلان کرد 😂

Welcome to new session  of iran😂

هر کی لایکم کنه ایشالا پنج قلو حامله شه.... پنج تا پسر سیبیل کلفت اسماشونم باشه گرگعلی ناصر یعقوب ابراهیم غلام رضا همیشه واست قیافه بگیرین🤍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعضیا دیگه انقدر پز میدن،آنقدر خریدهای یلدا شونو به رخ جاری و مادر شوهر و خواهر شوهر و فامیل می‌کشن،واقعا گندشو درآوردن،بابا یه دورهمی ساده،یه آجیل یه کباب حالا یه ژله

دور پدر مادر و خواهر برادرا،بزن برقصم داشته باشی چه عیبی داره،ولی دیگه نه با چشم و هم چشمی،زهر خانواده می‌کنند

بعضیا دیگه انقدر پز میدن،آنقدر خریدهای یلدا شونو به رخ جاری و مادر شوهر و خواهر شوهر و فامیل می‌کشن، ...

دقیقا 

متاسفانه عاشق اینیم بگیم ما از همه بهتریم

هر کی لایکم کنه ایشالا پنج قلو حامله شه.... پنج تا پسر سیبیل کلفت اسماشونم باشه گرگعلی ناصر یعقوب ابراهیم غلام رضا همیشه واست قیافه بگیرین🤍

من شب یلدا تولدمه،یه دونه کیک می‌گیرم ه غذای ساده درست می‌کنیم،خواهر برادرا رو می‌گیرم بیان،والا هیچ وقتم هدیه قبول نمی‌کنم

برای اینکه هیچکی به زحمت نیفته،هم بزن برقص داریم هم خوردن داریم،هم هیشکی لباس یلدایی تهیه نمی‌کنه هر کی هرچی داری می‌پوشه،در عوض حالمون با همدیگه خوبه

من شب یلدا تولدمه،یه دونه کیک می‌گیرم ه غذای ساده درست می‌کنیم،خواهر برادرا رو می‌گیرم بیان،والا هیچ ...

آفرین

ولی مگه شما هدیه میبیرین؟ 

خوب تولد منه دیگه ،همه اخلاق منو میدونن،که هدیه قبول نمی‌کنم

آها

چه خوب چقدر مهربونی