2777
2789

من خفیفشو دارم باید قرص بخورم نمیخورم ولی نمیرم روانپزشک

علائمش خیلی واضحه خودت ساده تشخیص میدی

ارتودوکس💒          سینگل و متعهد💍  متعهد به پزشکی تهران🩺مهاجرتم🇺🇸هدف خیلی بزرگم💸 عشق به عیسی مسیح💒 و مجرد موندنم تا ابد و هیچوقت حتی چت دوستی نکردن با جنس مخالف💡میشه اگر امضامو خوندی واسه قبول شدن پزشکی تهرانم و مهاجرتم به آمریکا و هدف خیلی بزرگم و پایبند بودن به عیسی و مجرد بودن تا ابدم دعا کنی❤🤝🖤به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤     طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱👮❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من خفیفشو دارم باید قرص بخورم نمیخورم ولی نمیرم روانپزشکعلائمش خیلی واضحه خودت ساده تشخیص میدی

احساس میکنم اشتباه فکر میکنم شاید اسکیزو نباشه، 

ببین فرض کن کاشی های طرحدار حموم رو ،بهشون خیره میشم یه چیز دیگه می بینم، مثلا ی بار تصور کردم یک انسان داره بهم نگاه میکنه و چشماشو حرکت میده.... 

ی سری صداها هم هست تو ذهنم، بعضی وقتا باهام صحبت میکنن،یا دچار پنیک میشم دوباره همون صدا اشکار میشه

من خفیفشو دارم باید قرص بخورم نمیخورم ولی نمیرم روانپزشکعلائمش خیلی واضحه خودت ساده تشخیص میدی

همین اختلالات باعث درس نخوندن شده و پدر و مادرم از عمق فاجعه خبر ندارن

احساس میکنم اشتباه فکر میکنم شاید اسکیزو نباشه، ببین فرض کن کاشی های طرحدار حموم رو ،بهشون خیره میشم ...

خفیفه دقیقا منم همینا رو دارم ولی یکم با وضوح بیشتر

ارتودوکس💒          سینگل و متعهد💍  متعهد به پزشکی تهران🩺مهاجرتم🇺🇸هدف خیلی بزرگم💸 عشق به عیسی مسیح💒 و مجرد موندنم تا ابد و هیچوقت حتی چت دوستی نکردن با جنس مخالف💡میشه اگر امضامو خوندی واسه قبول شدن پزشکی تهرانم و مهاجرتم به آمریکا و هدف خیلی بزرگم و پایبند بودن به عیسی و مجرد بودن تا ابدم دعا کنی❤🤝🖤به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤     طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱👮❤

همین اختلالات باعث درس نخوندن شده و پدر و مادرم از عمق فاجعه خبر ندارن

من برعکس کلم تو کتابه😅

خفیفه دقیقا منم همینا رو دارم ولی یکم با وضوح بیشتر

خب چیکار باید بکنم؟ پرونده پزشکی تشکیل میدن؟ به هر کی توضیح میدم فک میکنه دیوونه ام باورت نمیشه مشاور مدرسه گفت استرست بهونه ست خودت نمیخای درس بخونی

خب چیکار باید بکنم؟ پرونده پزشکی تشکیل میدن؟ به هر کی توضیح میدم فک میکنه دیوونه ام باورت نمیشه مشاو ...

اگر میتونی باهاش کنار بیا

من باهاش کنار اومدم و برام طبیعیه دیگه

سلام جانم من روانشناسم 

فردی که اسکیزوفرنی داره توهم و هذیان داره 

توهم یعنی چیزایی هایی رو میبینی که افراد عادی نمی‌بینین یا صدا هایی رو میشنویی که بقیه نمیشنونن

هذیان هم یعنی ی باور غلط 

مثلا فکر می‌کنی یکی داره دنبالت می‌کنه میخاد بهت آسیب بزنه

لطفاً هر چه سریعتر برای درمان مراجعه کن 

سعی کنید داروهاتون رو بخورید چون اسکیزوفرنی سریع با کوچکترین استرس برمیگرده 

سعی کنید داروهاتون رو بخورید چون اسکیزوفرنی سریع با کوچکترین استرس برمیگرده

میدونم

ولی نمیخورم اصلا تاحالا نخوردن

سلام جانم من روانشناسم فردی که اسکیزوفرنی داره توهم و هذیان داره توهم یعنی چیزایی هایی رو میبینی که ...

عزیزم من یکمدت حالم خیلی خوبه،اما خب یسری مشکل بوجود میاد برام بهمم میریزه استرسی ام چکارکنم؟میشه کمکم کنید؟

سلام جانم من روانشناسم فردی که اسکیزوفرنی داره توهم و هذیان داره توهم یعنی چیزایی هایی رو میبینی که ...

سلام عزیز علائم رو بررسی کردید؟ بعضی وقتا ی صداهایی هم تو ذهنم میگه برو ب فلان فرد اسیب بزن یا خودتو بکش راحت شی، همیشه همراهم هست این صدا، به یه تصویری هم زل میزنم ی جور دیگه می بینمش، بعضی وقتا حیوون،بعضی وقتا انسان، هر چقدر دقت میکنم این تصاویر عوض میشن و چیزای جدید ظاهر میشه که میتونن حرکت کنن،من دچار استرس شدیدهم هستم ولی کسی باور نمیکنه خداشاهده چندبار تاپیک زدم اینجا،خیلی اذیتم