2777
2789

خودمم خوشگلم و سرکار میرم اما شوهرم ازیناس که خیلی به دل میشینه و ادما ‌دوسش دارن اما من اینجوری نیسم محبوب نیسم بین بقیه  باهاش جایی میرم همه ازون خوششون میاد نه من  دوس ندارم باهاش بعضی جاها برم

کسی مث من هس؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ای بابا حالا عکس بزار این برادر ببینیم 

اعتماد به نفس داشته باش دختر 

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

حالا من بودم خیلیم افتخار میکردم همچی شوهری دارم👩‍🦯

ببین کسی که همه ازش خوششون میاد از تو خوشش اومده پس نتیجه میگیریم تو فقط از نظر خودت اینجوری هستی و گوشه گیری میکنی چون فکر میکنی ایگنور میشی ولی اینطور نیست باید رو اعتماد به نفست کار کنی

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜

واقعیت شوهر من نه اینکه خوشگل تر باشه ولی اجتماعی تر از من هست و محبوب تر نه اینکه دلم نخواد جایی برم ولی حسن اینه تو زندگیم همه خوبی ها نصیب آقا شده منم جز افسردگی چیزی نصیبم نشده گاهی سر این فکر تو دلم ازش دلگیر میشم 

کاش شوهر ایندم اینقدر خفن و خوشتیپ و پولدار و باشخصیت و اصیل و خوش قیافه و قدبلند باشه از ترس چشم خوردن نتونم به کسی نشونش بدم 🤣🤣🤣🤣

هر کی پستمو دید برام دعا کنه زودتر همچین پسری رو خدا سر راهم قرار بده  من بعد این همه مصیبت و سختی واقعا یه زندگی خوب حقمه

تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زودتر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تایپیکای دعا منو تگ کنید 🌼