مادرم امسال بیمارستان دولتی بود عین سگ باهامون رفتار میکردن بیمارستان خصوصی برای مشکلش تو شهرمون نبود همون زمان پدرم مریض شد رفتیم انژیو بیمارستان قلب خصوصی فقط یکیو گذاشته بودن که راهنماییمون کنه تا تخت دکترا اول خودشونو معرفی میکردن فلانیم متخصص فلانه قلب برای این قسمت انژیو وظیفه منه طبقه دومش زایشگاه بود انگار خانوما اومده بودن سالن زیبایی😂😂
ماری کوری تنهاو اولین زنی است که دوبار جایزه نوبل دریافت کرده! (نابینا نیستم😂اسمشه)/🌸دوست نینی سایتی من! خوشحال میشم منو توی تاپیکای فان وانرژی مثبت تگ کنی😍/
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من سومین باره مجبور شدم تو موقعی ک دکتر نبود برم قسمت زایشگاه هر سه بارم رفتارا و تشخیص بد بود دگ می ...
من خودم به خاطر دکترم برای زایمان خصوصی رفتم چون دولتی بستگی به شیفت دکتر داره اما دیدم کسایی که تو دولتی پیش یه دکتر خوب زایمان داشتن ولی تو همون خصوصی برخورد پرستارها رو دوست نداشتم ولی دولتی که تو بارداری حالم بد شده بود رفتم برخورد پرستارهاشون عالی بود اگه دکتر خوبی داشت برای زایمان همونجا میرفتم