2777
2789
عنوان

لظفا قضاوت نکنید فقط درد ودل کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1005 بازدید | 77 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برج ۲ بچمو تو ۶ ماهگی از دست دادم دقیقا ۹ اریبهشت بعد حاملگیمم ناخواسته بود بچه ک افتاد بعد چهلم اقد ...

عزیزم متاسفم شما که تازه از دست یکی نجات پیدا کردی آخه چرا تن به ارتباط دادی با یه پسر....

بدنت بعد از سقط فعاله برای بارداری حتما پیگیری کن دکتر برو شکایت بکن پیگیری کن.

خدایا فقط از تو یاری میطلبم.پناهم باش  
بهتره الان بری پزشکی قانونی دوستان راس میگن شاید فیلم گرفته باشن حداقل برو ثبت کن جای ضرب و شتم رو ب ...

اومدم رفتم حموم ن زیاد ولی مچ دستام کبود شدن 

نمیتونم شکایت کنم واقعا نمیتونم 

اومدم رفتم حموم ن زیاد ولی مچ دستام کبود شدن نمیتونم شکایت کنم واقعا نمیتونم

پاشدی رفتی حموم بعد تجاوز خواهرم ؟ 

حالا برو اگه چنگ انداخته باشی زیر ناخونات دی ان ای هست لباسایی تنت بود هم ببر 

من فقط تو یه چیزی موندم 🤔 واقعا برام سواله 

واقعا معذرت میخوام از خانومای محترم این سایت ، ولی حرفم اینه تو زمونه ای که دسترسی به  زنی که تمایلی به این کارا داره سخت نیست ، چرا باید به زور به یکی تعرض کرد ؟؟

چرا گورشونو گم نمیکنن برن با همونا ؟؟

چرا آسیب میزنن به دخترا؟؟؟

واقعا برام سواله

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
والا این بهتر نیست که طرفم راصی باشه؟؟تا اینکه هی بدقلقی کنه

حقیقت تلخ همینه 

اونا همینو میخان

افنکه خس پیروزی بهشون دست بده از اینمه یکیو فتح کردن!!! زن خراب این حس پیروزی رو نمیده بهشون

مدرس زبان آلمانی🇩🇪
حقیقت تلخ همینه اونا همینو میخانافنکه خس پیروزی بهشون دست بده از اینمه یکیو فتح کردن!!! زن خراب این ...

یه خانومی رو بهش تجاوز کرده بودن و حین تجاوز تو شکمش چاقو زده بودن اون از درد داشته بیهوش می‌شده متجاوزان از ناله لذت میبردن😔

حقیقت تلخ همینه اونا همینو میخانافنکه خس پیروزی بهشون دست بده از اینمه یکیو فتح کردن!!! زن خراب این ...

خاک تو سر مریضشون

آخه اینکار چه لذتی داره

من‌میخوام یه بچه رو بغل کنم یا ببوسم میبینم دوست نداره یا معذبه عذاب وجدان میگیرم زود میدم بغل مامانش، اونوقت اینا بزور (تعرض ) میکنن ،بزووووور

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....