2777
2789
عنوان

لظفا قضاوت نکنید فقط درد ودل کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1012 بازدید | 77 پست
یعنی مطمئنی خواهرش بوده😐بعد اون عوضی صداتو نشنید بیاد بگه چته

اولش ک صدا کردم ولی بعدش دهنمو گرفت اخه وقتیم ولم کرد صدام رفت بالا از خونه رفتیم بیرون اون مثلا خواهر نیومد بیرون

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم تکلیف مردا روشنه که واسه چی وارد رابطه با خانوما میشن

میفهمم حال الانتو، ولی آخه خودکشی؟؟😐 

از این به بعد هوشیارتر باش،تحت هیچ شرایطی با پسرا غیر مکان عمومی قرار نذار ، اونا هر جا که تو فکرشو بکنی کارشونو میکنن ،فقط در ملا عام نمیتونن غلطی بکنن

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
اولش ک صدا کردم ولی بعدش دهنمو گرفت اخه وقتیم ولم کرد صدام رفت بالا از خونه رفتیم بیرون اون مثلا خوا ...

خدا لعنتشون کنه 

༺ دنیـا دیـد من دقیـقا چـہ چیـزایـے رو دوست دارم،همونا رو ازم گرفـت ༻🖤😔

توروخدا شکایت کن ی دفعه تهدیدت نکنه فیلمی چیزی نداشته باشه لعنتی

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
بدبختی اینجاس تو دوران نامزدی من میخواستم ازش طلاق بگیرم ولی اون بزور بکارتمو گرفت مجبور شدم ۵ سال ا ...

خدا ک میبخشه 

شما ک خواسته وارد رابطه نشدین اون حیوون ب زور اینکارو کرده 

خدا کمکت کنه عزیزم 

فردا حتما برو ازمایش اچ پی وی و اچ ای وی بده حتما میدونم گرونه خیلی ولی واجبه

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
من جای شما باشم شکایت میکنم و میرم پزشکی قانونی تا دیر نشده.حتما برای آزمایش ایدزم اقدام کن خیلی فرص ...

آره راست میکه

سکوت اینارو وقیح تر میکنه

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
میترسم خدا کنه همچین چیزی نباشه خونمونم میشناسه خانواده ام بفهمن منو میکشن

برو شکایت کن تاکید کن نمیخوای خونواده ت بفهمن اونا کپکت میکنن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🍀

ببخشید برام سوال شد شما برج۲بارداربودی که.... کی طلاق گرفتی نفهمیدم

برج ۲ بچمو تو ۶ ماهگی از دست دادم دقیقا ۹ اریبهشت بعد حاملگیمم ناخواسته بود بچه ک افتاد بعد چهلم اقدام کردم طلاق اخرای تابستون هم طلاق گرفتم