2777
2789
عنوان

مربی مردم وقت خدافظی بهم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 51 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه موسیقی. چرا طبیعی نیست؟

چون هیچ استاد موسیقی مخصوصا آقا انقدر صمیمیت فیزیکی ایجاد نمیکنه

تو ورزش طبیعیه واسه حرکات ورزشی ولی تو موسیقی اصلا نیازی به لمس نیست که بگیم عادی میشه

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜
چون هیچ استاد موسیقی مخصوصا آقا انقدر صمیمیت فیزیکی ایجاد نمیکنهتو ورزش طبیعیه واسه حرکات ورزشی ولی ...

آره خب اصلا هم اهل لمس کردن نیستا. مصلا از اینا نبست که هی بخاد دستتو بگیره بگه درست کن اینا. ولی نمیدونم چرا یه دفه اینجوری کرد 

آره خب اصلا هم اهل لمس کردن نیستا. مصلا از اینا نبست که هی بخاد دستتو بگیره بگه درست کن اینا. ولی نم ...

سنش بالاست ؟ حس پدری گرفته ؟

مثبتش میشه این منفیشم خودت میدونی

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜
11 سال بزرگتره. حس پدی فک نکنم باشه. منفیش چیه

همون نظر بد و اینا