2777
2789

یه دسری زن بهرام رادان تو پیجش درست کرد اینقدر با کلاس بود شکلاتی بود بعد روی اون پودر پسته و دونه های انار  ریخت به نظرتون دستور پختشو بدم به کیک پزا برام درست میکنند؟ موادش هم خودم بخرم 

من غروب همه آفاق جهانم تو چرا اخترِ شامم نشدی؟ 💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی از اون خوشمزه تر مطمئنا تو شیرینی فروشیا هست اماده بخر

ببین خیلی ظاهرش قشنگ بود ترکیباتش هم کره ، پودر پسته ، بیسکوییت ، شکلات تلخ و انار و این چیزا 

دلم واقعا خواست 

من هر سال چیز کیک یخچالی درست میکنم روشم ژله انار یا توت فرنگی میریزم

چقدر خوب 

واقعا خیلی خوبه که بلدی 

من خیلی بی هنرم 

درست کن میتونیکرم کارمل درست کن یا کرم شکلاتی آماده با شیر قاطی کن بریز توی قالب

ببین شکلات را به روش بن ماری آب کرد اصلا اگه اینستا داری برو پیجش خیلی شکلش خاص بود 

من محاله بتونم 

ببین شکلات را به روش بن ماری آب کرد اصلا اگه اینستا داری برو پیجش خیلی شکلش خاص بود من محاله بتونم

بابا کاری نداره 

کلی چیزای راحت هست اونا رو نگاه نکن اونا همچیشون نمایشه 

مقایسه نکن 

انقدر دسرای راحت هست دستورش توی پاپیون 

بابا کاری نداره کلی چیزای راحت هست اونا رو نگاه نکن اونا همچیشون نمایشه مقایسه نکن انقدر دسرای راحت ...

میدونه عزیزم ولی من اینو دوست دارم حالا نهایت به کیک پز میگم برام درست کنه 

بابا کاری نداره کلی چیزای راحت هست اونا رو نگاه نکن اونا همچیشون نمایشه مقایسه نکن انقدر دسرای راحت ...

ببین یه بار یه چیزی با گلابی درست کرد اینقدر باحال بود داخل گلابی خالی کرد یه نوع پنیر عجیب و گردو چندتا چیز دیگه گذاشت داخل گلابی بعد گذاشت تو فر