2777
2789
عنوان

بنظرتون از بین اینا کدومش خریدنش برا ی دختر واجبه ☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 29 پست
اولویت بندی کن ببین به کدوم بیشترنیازداری اول اونو بخر

تازگی حس میکنم اصلا خوش تیپ نیستم برا همون هی درگیر لباسم ولی وقتم نمیکنم برم بیرون چیزی ببینم یا خوشم بیاد 

(:A__•~•__M:)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

لباس کیف کفش

کتونی الان دو تا گرفتم کفشم از این رسمی ها دارم دوتا اونم تازه گرفتم دیگه رومم نمیشه بوت بگیرم کیففففف اصلااا استفاده نمیکنم 🤦🏻‍♀ کیفم زیاد دارم 

لباس چیزی مد نظرت هست !؟

کتونی الان دو تا گرفتم کفشم از این رسمی ها دارم دوتا اونم تازه گرفتم دیگه رومم نمیشه بوت بگیرم کیففف ...

بوت خیلی لازمه واسه زمستون حداقل ۲سال میتونی استفاده کنی

الان بیشتر شلوار واید یا مام فیت ترنده پالتو اور یا بارونی همراه بیگ اسکارف🥲

من دلم پالتو اور میخواد ولی بهم نمیاد بارونی بلند خوشگل هم پیدا نکردم آها کراپ کت هم خیلی شیکه اگه خیلی کوتاه میپوشی

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

بوت خیلی لازمه واسه زمستون حداقل ۲سال میتونی استفاده کنیالان بیشتر شلوار واید یا مام فیت ترنده پالتو ...

دمت گرم اگه باز چیزی بود ک حس میکردی قشنگن بهم بگو 

من پالتوی چرم دارم ک از چهارسال پیشمه من خیلی تمیز و خوب وسیله هامو نگه میدارم

منم دلم میخواد چرم بخرم ولی خیلی گرونه تو آف حداقل ۱۳تومنه😭

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘