2777
2789
عنوان

اگه یه پسر یهوبه موهاش دست بکشه دلیلی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 83 پست
یاد حبیب افتادم اگه خواهر داشت اونم تو بودی حتما 🤣

وااای دمت گرم خیلی خوب گفتی 

اونم دختره راه میرفت میگفت داره میره محضر منتظر منم برم بشینم سر سفره ی عقد

حالا اینم همونه منتها برعکسش🤣🤣🤣😂

همین دیگه اگه میدونستند یا میدونستید به همین سادگی و الکی نظر نمیدادید که با حضور نی نی سایت عادت کر ...

عرض کردم گ تو دنبال اینی ی علاقه بکشی بیرون حداقل خودت با خودت رو راست باش 

کسی سرش بخاره و بگه زشته بخارونم دستشو عمیق بکشه تو موهاش ینی داره کسیوو جذب میکنه؟؟؟میخاد جلب توجه کنه؟؟

زبان بدن عاقل سایت بسته ب شرایطه بسته ب صحبت بیان شده تو جمعه بسته ب اتفاقات بین طرفینه موضوع مکالمه چی باشه هس 

خدارووشکر گ عاقل هاییمث شماهس باز

🖤ܩߊ‌ܝ‌ߊ ܢ̣ߊ ܣܝ‌ܝ̇‌ܘ ܥ‌‌ܠߊ‌ࡍ߭ ࡎࡅ߭ܩܨ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ߺߺܙ 🖤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همین دیگه اگه میدونستند یا میدونستید به همین سادگی و الکی نظر نمیدادید که با حضور نی نی سایت عادت کر ...

احتمالا خیلی خسته و کسل کننده بوده جمع دستشو عمیق کشیده تو موهاش ک خدااا بسههه دگ طود تموم بشه برم خستم

خودتون گفتید ک خستگی هم معنای این زبان بدنه دگ😊💃

احتمالا خیلی خسته و کسل کننده بوده جمع دستشو عمیق کشیده تو موهاش ک خدااا بسههه دگ طود تموم بشه برم خ ...

درسته منم از این جهت نظر خواستم که خدا رو شکر خیلی خوب بلدیم دل بشکنین آدم و راحت به تمسخر میگیرین حتی اگه این حرفمو هم به مسخره بگیرین آرزو میکنم خدا همین حس بد که ازتون گرفتم برگردونه تا بفهمید دل شکستن بی بها نیست.

بهترین کار همینه که فقط به فکر خودت باشی  
درسته منم از این جهت نظر خواستم که خدا رو شکر خیلی خوب بلدیم دل بشکنین آدم و راحت به تمسخر میگیرین ح ...

ببخشید من الان دل شکستم؟؟؟؟

گفتم خودتون گفتید ک معناش خستگیه احتمالا خیلی خسته بوده

شما اکثریت رو بیسوادو عقب مونده نشون دادید چی؟؟این کار بهایی نداره؟؟.

اتفاقا ب نظرم شما بخاطر اینکه نظری ک مدنظر و مورد پسند شما بود رو برخی ار کاربرا نگفتن بهشون صفت بیسواد و کم مطااعه رو دادید من ک ناراحت نشدم و نمیخام بهایی بدید امیدوارم کسای دگ هم ناراحت نشد باشن🙋‍♂️

ببخشید من الان دل شکستم؟؟؟؟گفتم خودتون گفتید ک معناش خستگیه احتمالا خیلی خسته بودهشما اکثریت رو بیسو ...

من اگه بد حرف زدم بخاطر تمسخر و خنده بی جهت افراد بود به هر حال بهترین قاضی خداست هر چقدر من بگم باز مهم نیست اما حرفم پیش خدا بهتر جا داره🙂

شما درست میگی😂😂😂

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷

شما درست میگی😂😂😂

مثل اینکه بی کاریا همش نظر مفت میدی دیگه با شما باید اینطور برخورد کرد هی هیچی نمیگه جوگیر میشین خنده جوکاتو کردیم بکش برو بیرون از تاپیک ...

مثل اینکه بی کاریا همش نظر مفت میدی دیگه با شما باید اینطور برخورد کرد هی هیچی نمیگه جوگیر میشین خند ...

شفای عاجل بی نوبت

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷