2777
2789
عنوان

😭😭😭پسرم نبضش پایینه تو بیمارستانه میشه براش دعا کنین تو را خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 1357 بازدید | 111 پست

انشالله پسرتون به حق پرستار کربلا حضرت زینب و به حق موسی بن جعفر لباس عافیت تن کنه شفا بگیره همونطور که حضرت یعقوب با پیراهن یوسف شفا گرفت

انشالله فاطمه زهرا به حق دل حسینش چادرشو بندازه روی سر پسرتون و خودش پسرتونو به اذن خدا شفا بده

توکل به خدا انشالله امام زمان برای پسرتون دعا می‌کنه

اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت فاطمه 

حمد و کوثر میخونم

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

انشالله پسرتون به حق پرستار کربلا حضرت زینب و به حق موسی بن جعفر لباس عافیت تن کنه شفا بگیره همونطور ...

الهی آمیییییین🙏🤲

خیر ببینی خواهر گلم 🙏🤍

امیدوارم خدا براتون بسازه ، همون آرزویی که تو دلتونه و ساختنی نیست 😍🌸

@جان_و_جهانم ‍ @مائده6525221‍ @سوییفت @آرزوهام3 سلام خواهرا🌸لطفا واسه پسر استارتر دعا کنید حالش ...

چشم عزیزم ❤

به شرط لیاقت و توفیق 

ان شا ٕ الله بزودی دل این مامان عزیز شاد بشه 🤲

ان شا ٕ الله عافیت کامل

حمد شفا خوندم عزیزم 

جنگ❌ براندازی حکومت ها نیست ❌کشتار انسان های بیگناه نیست❌ نزاع بر سر قدرت نیست 👈جنگ 👈سقوط انسانیت 🖤 در کوی نیکنامان مارا گذر ندادند 🖤گر تو نمیپسندی تغییر ده قضا را ❤تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

چشم عزیزم ❤به شرط لیاقت و توفیق ان شا ٕ الله بزودی دل این مامان عزیز شاد بشه 🤲ان شا ٕ الله عافیت کا ...

چشمتون بی بلا و روشن عزیزم 🙏🤍

به امید خدا انشالله 🤲🤲

امیدوارم خدا براتون بسازه ، همون آرزویی که تو دلتونه و ساختنی نیست 😍🌸

@najmekhatoon @afsooonnn @درمسیرخدا

سلام 

چشم 

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)