2777
2789

شربت بنفشه شرکت باریج 

شربت اکسپکتورانت.

قرص مونته لوکاست 

شلغم 

اینا رو امتحان کردین 

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قرص نئوتادین فکر کنم بود من از داروخانه گرفتم خیلی بهترم

روزی چند تا بخوریم ؟

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....

من شب تاصبح خواب نداشتم ازبس سرفه میکردم یوقتایی نفسم میگرفت رفتم داروخونه کپسول دکسترومتورفان۱۵میلی گرم گرفتم خوردم دوشب سرفه کردم الان یک هفته خوب شدم شکرخدا

تک تک اشکام...اسیدمیشه روقلبت یه روز....
یه شربت بود خوردم یادم نیست چی بود با آویشن هنوزم سرفه میکنم

حالا اینا را هم امتحان کن ،قرص نئو تادین هم که گفتن هم خوبه 

یه شربت بود خوردم یادم نیست چی بود با آویشن هنوزم سرفه میکنم

آویشن رو خودت دم کن بخور،اکر دیدی بازم قطع نشد شاید از معده اتون باشه خودتو به پزشک گوارش نشون بده سرفه از معده هم می‌تونه باشه