2777
2789
عنوان

کارما گردنشو گرفت🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 22 پست
پسره که مهم نیست اونقدر تا بخوای پسر هست توی جامعهاون دوستت عجب شیطانی بوده 🥲

آخه یه زمانم مهم بود حتی اسم بچه هامونو انتخاب کرده بودیم😂 اما هیچ وقت از دوستم همچین انتظاری نداشتم

میشه راهی دارید بگید خوشگلا واسه سیاهی و گودی زیر چشم چی خوبه میدونی بگو❤️⚘️
کارما واقعیت داره، دیدم که میگم کسی که بلایی سرم اورد چند مدت بعدش خودش تو موقعیت اون روزم قرار گرفت

چرا پس برای من تاوان نمیده

گریه مکن که سرنوشت گر مرا ازتو جدا کرد عاقبت دلهای ما باغم هم آشنا کرد.....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کارما واقعیت داره، دیدم که میگم کسی که بلایی سرم اورد چند مدت بعدش خودش تو موقعیت اون روزم قرار گرفت

پس این ضرب المثل ک میگن ظالم باش سالم باش از کجا اومده؟

من ک از خدامه کارما وجود داشته باشه... خوشحال میشم بشنوم آدم های کثیف ب سزای عملشون برسن...

3ساله که نداده و منم همچنان دارم زجرمیکشم

بلاخره کارماشو پس میده حسرتتو میکشه یا شایدم تا الان کشیده بهتره رو خودت تمرکز کنی این بهترین انتقامه پیشرفت کردنت تبدیل به کسی بشی که همه ارزوشون باشه

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️
پس این ضرب المثل ک میگن ظالم باش سالم باش از کجا اومده؟من ک از خدامه کارما وجود داشته باشه... خوشحال ...

مگه هر ضرب المثلی درسته؟ 

تو دنیا خیلیا هستن کارمارو پس دادن

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️
مگه هر ضرب المثلی درسته؟ تو دنیا خیلیا هستن کارمارو پس دادن

بلخره یه ریشه ای داشته این ضری المثل....

با احترام ب شما، من کارما رو قبول ندارم، ک اگر بود اینهمه ظالم تو دنیا نداشتیم‌...