2777
2789
عنوان

دلیل شوهرم برای شماره دادن به یه زن تو خیابون شما باشین باور میکنین❓

| مشاهده متن کامل بحث + 2152 بازدید | 109 پست
اگه نمیخاستی جدا بشی کاش به روش نمیزدی/ الان پررو میشه و روش باز میشه. یه مدت محل سگ نزارش .تا ببین ...

چندسال اینکارو کردم فکر کرده خرم

بذار بدونه ذاتش و شناختم اینکه هر غلطی میکنه لااقل بدونه میدونم و ممکنه تلافی کنم

خودش گفت خانم بودهبعد من بهش به دستی زدم گفتم جرا فقط به خوشگلا و دافا کارت میدی خندید سرخ شد!!!!!

بله

فقط اگر زندگی ات را ادامه میخوای بدی، نگو شنود گذاشتی تو ماشینش ...حرکاتت را نسوزون

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با یه دروغگوی ماهر زندگی میکنی

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜
یعنی شوهزم راست میکه بهم؟؟

اسی فقط یه احمق میتونه حرفاشو باور کنه. مطمئن باش چیزی بوده که رنگش سرخ شده و شوک شده. ببین میخای چیکار کنی با بقیه ی زندگیت. جدی برخورد کن. بنشونش سر جاش هر جور که میتونی. 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
کلی قسم و ایه خورد که فقط قصدش همین بودهکه پشت جراغ قرمز وایساده بودیم صداشو شنیدم که داره بحث میکنه ...

اول از همه استعلام بگیر ببین چند تا خط داره شوهرت ،ممکنه خط یا گوشی دیگه داشته باشه که خونه نمیاره ، خیلی ساده س با پیامک هم میتونی تو نت بزنی میاره چجوری باید اینکارو کنی ، فقط باید از یه سیمکارت به اسم خودش اینکارو انجام بدی 

بعدشم خیلی زود لو دادی قضیه رو ، چند تا دیگه مدرک جمع میکردی بعد رو میکردی ، هوشیارش کردی 

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
چندسال اینکارو کردم فکر کرده خرمبذار بدونه ذاتش و شناختم اینکه هر غلطی میکنه لااقل بدونه میدونم و مم ...

بروش اوردین فک کردین خ میترسه؟

امروز قسم خورد فردا و پس فرداها ک باز مچشو گرفتین و تو اون زندگی موندین

جلو رو خودتون زنگ میزنه به دخترا فکر نکنید با این مچ گرفتنا تنبیه میشه و وقیح تر میشه

چون میبینه هرکار میکنه باز میمونین

اول از همه استعلام بگیر ببین چند تا خط داره شوهرت ،ممکنه خط یا گوشی دیگه داشته باشه که خونه نمیاره ، ...

چه جوری عزیزم؟

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
چه جوری عزیزم؟

از یه خط به اسم خود شخص ، کد ملی شخص رو به یه شماره ارسال میکنن،ظرف چند دقیقه واست پیام میاد و میگه از هر اپراتور چند تا سیم داره شخص

فقط تعداد سیم هارو میگه ، شماره ی سیم رو نمیده

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
چه جوری عزیزم؟

دنبال اطلاعاتی که نمیدونی میخوای باهاش چکار کنی نگرد👍

این خانم صدا ضبط کرده دنبال مدرک خیانت بوده اما چیزی ک تصیبش شده همین حال بد

اگه میخوای تو زندگی بمونی حال تو بدتر نکن کنکاش نکن چشماتو ببند ک ارامشت بیشتر باشه

توی رابطتون شاید کم میذاری دنبال هرزه ها افتاده💔ولی نمیخوام ته دلتو خالی کنم عزیزم فقط اینکه حرفشو ...

میشه دیگه این جمله مسخررو نگی....من هزاران نفرو میشناسم که خانمه خمه چی تموم بوده ....ولی مرد هول و آشغال و هرزه .

چتونه شما خانما؟ چرا تا یکی میگه خیانت شده سریع میپریم بهش ببین کجا کم گذاشتی .

من شوهر تورو خوب میشناسمکلی از این آدما سر راهم بودنشوهرت خیلی ماهره و زرنگتوام ساده نباشخیانت دیدی؟ ...

نه قرار نیست اینم خیانت کنه اگه اینم خیانت کنه میشه یکی مثل هرزه های دیگه ذات و اصالتشو نباید ببره زیر سوال باید متانت و سنگینی شو یه روز بزنه به صورت بعضی هولا

دنبال اطلاعاتی که نمیدونی میخوای باهاش چکار کنی نگرد👍این خانم صدا ضبط کرده دنبال مدرک خیانت بوده ام ...

نه ربطی نداره به این موضوع. تو سریال آقای قاضی میگفت گاهی استعلام بگیرین که چند سیم کارت هست به اسمتون. گاهی وقتا ازین مورد سوءاستفاده میشه. برای اون پرسیدم