آره با گذشت زمان و بستگی داره شوهرت چجوری باشه من شوهرم وقتی ازم می پرسید راجب من چی میگن میگفتم چیزی نمیگن دارن کلا فراموشت میکنن خودشو جمع و جور کرد خودش زنگ زد آشتی کرد 😂
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آره ، بابام البته ، بابام با مادرم پسرعمو و دختر عمو بودن و دقیقا یادم نیست چجوری بابام با عموش قهر کرد😱😱😲😑😯 سر یه موضوعی بود فکر کنم مامانم با بابام قهر بود و آقاجونم باعث قهر این دوتا شده بود یادمه آقاجونم یعنی پدر مادرم مدیر آموزش پرورش بوده (الان یه مغازه ای داره) میخواستم برم مغازش رفته بودیم بازار با مامان و بابام بعد از در مغازه ش رد شدیم گفتم بیا بریم مغازه آقاجونم بابام گفت من نمیام خودت برو ... گفتم نمیرم باش نیا بعد مامانم و مامانجونم مامان مامانم یعنی باعث آشتی این دو شده بودند😊☺
ببخشید اسی امضات گفتی ۲۰ روز داشتیش توی شکمت؟ دقیقا یعنی کی فهمیدی و کی از بین رفت؟؟؟؟؟
روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود