2777
2789

شامپو سولفات دار بزن خوب بشور کف سرتو 

حنا هم نذار خراب میشه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شامپو سولفات دار بزن خوب بشور کف سرتو حنا هم نذار خراب میشه

با شامپو معمولی میشورم سرمو ...چرا حنا خراب میکنه

عشق یعنی جای نفرین با دعا یادش کنی ....خانه اش آباد دلداری که یارش را فروخت
باید کوتاه کن چاره نیس من و خواهرم رفتیم کراتین داغون شد من کوتاه کردم دوسانتی

چهار پنج سال موندم تا موهام بلند بشه

با شامپو معمولی میشورم سرمو ...چرا حنا خراب میکنه

چون رو موی کراتین شده حنا نمیذارن

ایراد از شست و شوی سرته وگزنه کراتین ریزش نمیاره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
چون رو موی کراتین شده حنا نمیذارنایراد از شست و شوی سرته وگزنه کراتین ریزش نمیاره

یعنی بد میشورم

یعنی بد میشورم

کف سرت پاک نمیشه چرب میمونه

من موهام خیلی سال کراتین بود

اصلا نریخت