2777
2789
عنوان

عکس شام😍بهار😍شما چی دارین😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2508 بازدید | 137 پست
من اصلا دوست ندارم تو فضای مجازی عکس بزارم ...از دیدن عکسا لذت میبرم ولی کلا نه تو اینستا وات ‌‌..و ...

نه مشکلی نیست.فقط دوست داشتیم دست خوشمزه شما رو هم ببینیم🥰

https://daigo.ir/secret/5451020870  توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

از دستم فراریه🤭🤭😅😅😅چشم🙈🤭همین که گفتی انگار واسم درست کردی😍😍💋💋♥️♥️عزیزدلممم😍😍♥️♥️

😁😂🤣😍😍

قربونت بشم 🥰🥰🥰😘😘🤩🤩

اصلا برو یقه مادرهمسر و بگیر اینبار🫠🫠😁😁

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مرسی عزیزم،به مارک دقت نکردم،این دفعه خریدم پختم بهتون میگم

ممنون عزیزم.فقط بخاطر مشکلاتی که اخیرا تو ماکارونی پیدا شده مارکشو پرسیدم آخه دیدم چند شب پیش هم ماکارونی گزاشتی و خوردید و خدا را شکر مشکلی ایجاد نشد

نوش جان

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره🩷تیپ شخصیتی:ENFJ

سلاااام😍😍😍🥰 نوش جان😋😋😍🥰😍🥰🤩😘 عاااالیمن امروز آش اُماج یا اوماج‌درست کردم و البته زرشک پلو ...

وای اش اوماج عالیه

یه بارم اش الو رو امتحان کن خیلی خوشمزس

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

ما سوسیس کالباس ترکیبی

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

😁😂🤣😍😍قربونت بشم 🥰🥰🥰😘😘🤩🤩اصلا برو یقه مادرهمسر و بگیر اینبار🫠🫠😁😁

عشق منی😍😍♥️♥️💋💋💋

😅😅😅😅 با ایشون رودروایسی دارم🤭🤭

غذاهاشم دوست ندارم😅😅😅🤭🤭🤭🙈🙈🙈🙈🙈🙈خب واس مامان خودم خوشمزه تره🤭🤭

https://daigo.ir/secret/5451020870  توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

وای اش اوماج عالیهیه بارم اش الو رو امتحان کن خیلی خوشمزس

😍🥰😍🥰

اون و بلد نیستم، ولی اسمش که دلربا و خوشمزه است😋😋😍😍

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
سلاااام😍😍😍🥰 نوش جان😋😋😍🥰😍🥰🤩😘 عاااالیمن امروز آش اُماج یا اوماج‌درست کردم و البته زرشک پلو ...

😁😍چه هوس برانگیز 

میگم ترنج از این غذا های اصیل برای دوستا خارجکی هم پختی؟ نظرشون چیه راجب غذاهامون😍😍

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
عشق منی😍😍♥️♥️💋💋💋😅😅😅😅 با ایشون رودروایسی دارم🤭🤭غذاهاشم دوست ندارم😅😅😅🤭🤭🤭🙈🙈🙈🙈🙈🙈خ ...

🥰😍🥰😍

😂امشب یادم‌نره صلوات درست میکنم

ریمایندر بزار🤣🤣