2777
2789
دخترا اصلا خییییلی هولن. یعنی از همون ساعت نامزدی شروع میشه

یه تازه عروس هم داشتیم عروسی خواهرشوهرش بود هی از ذوق میچرخیددورشوهرش میرقصید با خواهراش چهارتاخواهربودن شوهرندیده بعد توجمع کبودیاشونشونمون میدادمیگفت شوهرم اینجوری کرده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وااااااااااای اون خواهرشوهر من بوده، تازگیا یاد گرفته بود پشت چشمش برگ میکشید بعد اوشو پرمیکرد عیبی ...

پرتاب شدم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 یکی اینارو متوقف کنههههه

برای بیماران قلبی از جمله پدرم صلوات میفرستید؟❣

پرتاب شدم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 یکی اینارو متوقف کنههههه

وااااااای یه سمایی ازش یادمه . فکر میکنم بهش گاهی غش میکنم از خنده

حس ششم نیستم، ولی همه چی بهم الهام میشه🥺

زن عموی من یه انگشتر طلاست اما رنگش قهوه ایهاین چه مدلیه؟🤣🤣🤣

وای زنعموی منم یه گردنبد خورشید میندازه اندازه سکه بعد روش نگین کاری شده برق از صد کیلومتری یه زنجیر کارتیم میندازه پشت اون قشنگ یه چند کیلویی طلا ازش اویزونه🤣😭

برای بیماران قلبی از جمله پدرم صلوات میفرستید؟❣

عروس خالم. جلو همه مون تو ماشین دستشو میزاش رو قسمت خصوصی شوهرش😑🗿💔. چقدرررر حالمو بهم میزد. آخه ج ...

این واقعا سم بود

میخندم شاید دنیا به روم نخنده اما بازم میخندم ...برای حفاظت از سلامت روانم میخوام در بعضی مواقع پوکر فیس باشم .۱۳ آذر ماه ۱۴۰۳.......

والا خدا نشون نشده اینارو🤣🤣🤣🤣🤣

شب عید بود همممه بودیم جمعیت زیاد خونه ی جاریم. بعد شوهرش پاشد رفت بخوابه ، اینم گفت واااای منم الان میام عزیزم آخه تا بهش لالایی نگم و شعر نخونم نمیخوابه🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

حس ششم نیستم، ولی همه چی بهم الهام میشه🥺