2777
2789
عنوان

سمی ترین عروس و دوماد یا نامزد

| مشاهده متن کامل بحث + 5156 بازدید | 190 پست
زنه یه سلیطه آیه فکر میکنه کل دخترا دنبال شوهرشون نمیدونه شوهرش آسایش واسه مردم نذاشته. شوهرش زشت و ...

من اینجور آدمارو خوب میشونم سرجاشون کاش برپست من میخورد،😁😁😁😁

حس ششم نیستم، ولی همه چی بهم الهام میشه🥺 درخواست نده حد خودتو بدون😌

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عروس خالم. جلو همه مون تو ماشین دستشو میزاش رو قسمت خصوصی شوهرش😑🗿💔. چقدرررر حالمو بهم میزد. آخه ج ...

میخواسته یهو نزنه بالا شاید😐🤢

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

🤤منو نامزدم وقتی همو میبینیم حتی اگه جلو جمع باشه همو بغل میکنیم روبوسی میکنیم و همیشه همو با اسم + ...

این سم نیست که . لب گرفتن و مالوندن سمه

حس ششم نیستم، ولی همه چی بهم الهام میشه🥺 درخواست نده حد خودتو بدون😌

اه اه اه دختر داییم بعد عمری شوهر کرد چند وقت پیشا مهمونی بودیم از اینور خونه با شوهرش هی واسه هم بو ...

اتفاقا اینا چون سن بالا ازدواج میکنن و نیروی ج شون بالاتره تاحالا کنترل کردن تشنه ترن وواردترن 

به نظرم خیلی قشنگه 🥹🥹

اول اینجوری بودم که نکن خجالت میکشم

بعد دیدم باباش با اون سن و سال از در که میاد مادرشوهرمو می بوسه دیگه رها کردم

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه

وا رژ قرمز چشه مگه😐

اخه به یه سری نمیاد دقیقا مثل سایه ابی که خیلی قشنگه ولی به یه سری میاد اینایی که نامزد میکنن حتمااااا رژ قرمز میزنن 

برای بیماران قلبی از جمله پدرم صلوات میفرستید؟❣

اتفاقا اینا چون سن بالا ازدواج میکنن و نیروی ج شون بالاتره تاحالا کنترل کردن تشنه ترن وواردترن

آخه تو جمع

خیلی کار زشتیه به نظرم حالا هرچقدرم تشنه باشن نمیمیرن دوساعت جلو بقیه همه نمالن😑

"و فراموشی کیمیاست...🦋"