اینکه میگم تازه عروس یا نامزد نیست همکارمه چندسال بود ازدواج کرده بود تا میمینشت تو جمع میگفت وای فلانی خوب شد شوهر کردیم حالا تو اون جمع فقط من مجرد بودم یا میگفت ما زمان مجردی حیا داشتیم الانیا دیگه نه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من خودم فکر میکردم من و شوهرم لوسیم که تا از در میاد حتی تو جمع پیشونیمو می بوسه
بعد دیدم برادرش و پدرش هم همینن
احتمالا از نظر بقیه لوس به نظر میایم ولی خب اینو از پدرشون یاد گرفتن منم دلم نیومد مخالفت کنم
آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه
وای یادمه بچه بودم دخترعمم نامزد بود میرفتن اتاق درو اتاقو کامل نمیبستن شوهرش رو تخت میشست این جلوی پاش رو زمین بعد موهاشو میریخت رو شونش شوهرش دستمالش میکرد😐😐😐😐😐😐😐😐 خب دره بی صاحبو ببند
زنه یه سلیطه آیه فکر میکنه کل دخترا دنبال شوهرشون نمیدونه شوهرش آسایش واسه مردم نذاشته. شوهرش زشت و بی ریخته یه بار گفت خدا کنه قسمت توم یه شوهر خوتیپ و پاک مثل شوهرم باشه