یکی از آشناهامون خانمش سید بود ،نمیذاشت توی خونه مادرش(مادر آقا پسر)دست ب سیاه و سفید بزنه میگفت خون حضرت زهرا توی رگاشه گناه داره خسته شه 😧الان یک دهنی ازش سرویس کرده همون خانوم😁😁
وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه
آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه
اینجور آدما شک نکن مشکل روانی دارن، دوست دارن تو اون شخصیت باشن واسه همین برای اینکه کم نیارن وانمود ...
من خودم تحصیلکردم شغل دارم ماشین دارم طلا دارم پول دارم. یعنی به عنوان یه دختر سطحم از شوهرش بالاتره بدم میاد باهاشون دهن به دهن بشم. یه بار با خط زنش پیام داده بود فاطمم میشه جای لیزرت رو نشونم بدی منم میخوام برم همون کلینیک میخوام بدونم کارشون خوبه؟ بلاکشون کردم یه چند وقته خبری ازش نیست اگه بازم بیاد احتمالا ازش، شکایت کنم