2777
2789

اینکه میگم تازه عروس یا نامزد نیست همکارمه چندسال بود ازدواج کرده بود تا می‌مینشت تو جمع میگفت وای فلانی خوب شد شوهر کردیم حالا تو اون جمع فقط من مجرد بودم یا میگفت ما زمان مجردی حیا داشتیم الانیا دیگه نه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خودم فکر میکردم من و شوهرم لوسیم که تا از در میاد حتی تو جمع پیشونیمو می بوسه

بعد دیدم برادرش و پدرش هم همینن

احتمالا از نظر بقیه لوس به نظر میایم ولی خب اینو از پدرشون یاد گرفتن منم دلم نیومد مخالفت کنم

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه

طرف با دو تا بچه از شوهرش طلاق گرفت بعد یه سال با بردارشوهرش ازدواج کرد 😐😐

عروسی و اینا هم کامل گرفت 😐

دلم سوخت واسه بچه 4 5 سالش بود اوایل میگفت چرا ما خونه عمو میمونیم

کاربری دست 27 نفر میباشد    

وای یادمه بچه بودم دخترعمم نامزد بود میرفتن اتاق درو اتاقو کامل نمی‌بستن شوهرش رو تخت میشست این جلوی پاش رو زمین بعد موهاشو میریخت رو شونش شوهرش دستمالش میکرد😐😐😐😐😐😐😐😐 خب دره بی صاحبو ببند 

برای بیماران قلبی از جمله پدرم صلوات میفرستید؟❣

برین به جفتشون قطع رابطططططه کنننن

زنه یه سلیطه آیه فکر میکنه کل دخترا دنبال شوهرشون نمیدونه شوهرش آسایش واسه مردم نذاشته. شوهرش زشت و بی ریخته یه بار گفت خدا کنه قسمت توم یه شوهر خوتیپ و پاک مثل شوهرم باشه

الان هم مده،هرجا میرن طلا میپوشن کلا🤣🤣🤣🐣

واااای یه سم دیگه دختره می‌رفت ظرف بشوره شوهرش نمیزاشت می‌گفت دستاش حساسه ب آب خونشون خدمتکار دارن. بعد فهمیدیم همش فیلم بوده

حس ششم نیستم، ولی همه چی بهم الهام میشه🥺