2777
2789
چرا بهش میگید زرد

برتری خفیف و عادات اتمی رو من خوندم .اصلااااااا زرد نیستن خیلی راهکارای خوبی میدن که ارادت رو قوی کنی و با تغییرات کوچیک و روزمره ، سبک زندگیت عوض میشه .به مرور و یواش یواش عادتهای بد و مخرب رو تعییر میدی و عادتهای خوب جایگزین میکنی که دایمی هم هستن. برتری خفیف حرفش اینه که تمام ادمایی که میبینین به موفقیتای بزرگ رسیدن یه شبه نبوده و با کارای کوچیکی که هر روز و مستمر انجام دادن به این نتایج رسیدن 

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
روی منم جواب نداد. روانشناسی زرد اسمش روشه

بل رو ی سریا اصلا جواب نمیده رو ی سریا هم جواب میده ب هر حال دلیل بر مسخره کردن آدم هایی ک از روانشناسی زرد کمک گرفتن و خوششون میاد نمیبینم مسخره کردن اونا ن بقیه رو کول و خفن میکنه ن اونا رو حقیر

🚬

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.