2777
2789

۳۱ هفته او از دیروز تحرکش یکم کم شده رفتم نوار قلب خیلی تکون میخورد رفتم سونو تو اون دوسه دیقه تکون نخورد بعدش دوباره تکون خورد دکتر بیمارستان گفت بستری شو منم رضایت دادم اومدم بیرون 😭 استرس دارم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تکوناشو میفهمم همین چند دیقه پیش منتها نسبت به چند روز پیش کم شده

خب اون بچه خواب میشه نگران نباش عزیزم استرس تو براش بدتره 

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅           

خب بستری بشی بهتره خیالت راحت تره اب دور بچه خوب بوده ؟

اره خوب بود اخه تکوناشو قشنگ میفهمم بعد تو نتم خوندم میگن جا تنگ میشه شنبه میخوام برم پیش دکتر خودم 

اره خوب بود اخه تکوناشو قشنگ میفهمم بعد تو نتم خوندم میگن جا تنگ میشه شنبه میخوام برم پیش دکتر خودم

انشالله که چیزی نیس مهم این که تکون میخوره خداروشکر دیگ استرس نباید داشته باشی 

اسی جان دارویی خاصی که نخوردی مثلا دکتر بهت نداده باشه تو خورده باشی 

یا اگ امپول ریه زده باشی اونم باعث یکم خوابیدن جنین میشه 

معمولا از هفته ۳۲ به بعد چون جای جنین تنگ میشه باید بعد نهار ی چیز شیرین بخوری بعدم به پهلو چپ دراز بکشی دستتم روی شکم باشه تا حس کنی تکوناشو 

اسی جان دارویی خاصی که نخوردی مثلا دکتر بهت نداده باشه تو خورده باشی یا اگ امپول ریه زده باشی اونم ب ...

دارو که نه عزیزم آمپولم نه الان چای شیرین خوردم تو ده دقیقه ده تا لگد زد ولی نسبت به چند روز پیشا که شیرینی ام نمیخوردم تکون میخورد تکوناش کم شده منتتظرم ایشالا شنبه برم پیش دکترم