2777
2789
عنوان

شوهرم همش میگه ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 38 پست
عادت کرده

اره عادت کرده دقیقاً.من چون خونه بابام همه چی داشتم .معمولا به بابام نمیگفتم پول بده چون خودش میداد حتی وقتی که نمی‌خواستم . ومن اوایل اصلا روم نمیشد به این بگم پول بده ولی همیشه ناراحت بودم که چرا نمیده...

خلاصه بچه اومدو سرم گرم شد و به کل خودموفزاموش کردم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نظر خودت چیه ؟؟خرجتون دخلتون ؟؟شوهر من برعکسه نمیدونم چقد داره ولی همیشه پول هست

میگم که اهل بریز بپاش نیستیم مهمونی نداریم آنچنان اصلی هیچی  همش وام و قرعه کشی مینویسه

میگم که اهل بریز بپاش نیستیم مهمونی نداریم آنچنان اصلی هیچی همش وام و قرعه کشی مینویسه

خوب پول وام و قرعه کشی رو چیکار میکنه ؟

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
میگم که اهل بریز بپاش نیستیم مهمونی نداریم آنچنان اصلی هیچی همش وام و قرعه کشی مینویسه

خب ی بار جدی حرف بزنید بگو این پولا چی میشه منم هستم‌تو این زندگی چرا مردای این دوره هم مثل صدسال پیشن

اینجورادما فقط بلدن جمع کنند.برای خودشونم دلشون نمیاد خرج کنن چه برسه به زنوبچه

حالا جمع کنه زمین و ملک بخره باز آدم میدونه پول کجا داره میره ولی اینکه هیچی نداشته باشی ، خرج هم نکنی ولی پول هم نباشه مشکوکه ، آدم حس بد میگیره 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
خب ی بار جدی حرف بزنید بگو این پولا چی میشه منم هستم‌تو این زندگی چرا مردای این دوره هم مثل صدسال پی ...

ببین همسرم خداییش وقتی داشته باشه ازچیزی دریغ نمیکنه ولی هرچی میگم میندازه سربرج یا میگه نیست  منم خیلی قناعت کردم 

میگه جمع کنیم خونه بخریم که والا از اول زندگی همش همینجوری بودیم نتونستیم بخریم الان که اصلا 😓

یعنی پول رو ریخته بانک ؟ طلا خریده ؟ سرمایه گذاری کرده جایی ؟ میدونی کلا چی شده این وام ها و قرعه ها ؟