2777
2789
عنوان

دبیر تربیت بدنی بودن خیلی پرستیژ و کلاس بالایی داره‼️❓️😕

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 61 پست

اسی شاید یه دلیل دیگه ای داره. خانواده اش پولدارن؟ یا خودش؟ 

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔

من قبلا معلم بودم الان کارمند یه اداره دیگه هستم

معلم غیرانتفاعی بودی حتما؟ ( آزاد) 

چه بد که شغل سابق خودت رو تخریب میکنی!! 

فکر کنم اصلا به ارزش کاری که میکردی فکر نکردی... ، حالا اگه حقوق دبیر بالا بود دارای پرستیژ میشد؟؟!!!  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من خیلی تلاش کردم برای پزشکیبرادرمو نزدیک کنکور از دست دادم دلخواهم نشد نتیجهانشالله امسال تمومه

مگه ترم چندی؟

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم

اسی شاید یه دلیل دیگه ای داره. خانواده اش پولدارن؟ یا خودش؟

نه والا معمولی قیافتا هم معمولی

یکم پز بده هستن به قول ترکا شهرت باز

اگه دخترم صدام میکنی،من رو جای دخترت میبینی،من خیلی خوشحال میشم🧡لطفا اگه فرزند نوجوان داری بخون نوجوانی بابت کمبود محبت از پدر و مادرم و جزو متشنج خونه افتادم تو راه هایی که هنوزم عذاب میکشم و ازدواج و همه چیمو بهم زد همون اشتباهای نوجوانی هر چقدم کنترل کنی باز نمیفهمی اگه از خونه زدن چه کارایی ازشون بر میادخواهش میکنم ازتون التماستون میکنم هواشونو خیلی داشته باشین بزار تفریح کنن برن باشگاه کلاس نقاشی استخر خودت باهاشون فیلم ببین اتاقشونو دیزاین کن هر از گاهی برین خرید هیچ عیبی نداره لوازم آرایشی کم داشته باشن برای دل خوشی خودشون مراقبت پوستی بگیر براشون تموم کارای کوچیکی که اگه یه ذره برای من انجام میدادن من الان حال و روزم این نبود🖤در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

یه سوال. خود داماد چی کاره اس؟ شاید داماد تحصیلکرده نیست یا شغلش پایین تره

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔

مگه ترم چندی؟

دانشگاه نرفتم سیو کردم رتبه مو اگه خدایی نکرده نتونستم به رشتم برسم سال بعد با رتبم انتخاب کنم

اگه دخترم صدام میکنی،من رو جای دخترت میبینی،من خیلی خوشحال میشم🧡لطفا اگه فرزند نوجوان داری بخون نوجوانی بابت کمبود محبت از پدر و مادرم و جزو متشنج خونه افتادم تو راه هایی که هنوزم عذاب میکشم و ازدواج و همه چیمو بهم زد همون اشتباهای نوجوانی هر چقدم کنترل کنی باز نمیفهمی اگه از خونه زدن چه کارایی ازشون بر میادخواهش میکنم ازتون التماستون میکنم هواشونو خیلی داشته باشین بزار تفریح کنن برن باشگاه کلاس نقاشی استخر خودت باهاشون فیلم ببین اتاقشونو دیزاین کن هر از گاهی برین خرید هیچ عیبی نداره لوازم آرایشی کم داشته باشن برای دل خوشی خودشون مراقبت پوستی بگیر براشون تموم کارای کوچیکی که اگه یه ذره برای من انجام میدادن من الان حال و روزم این نبود🖤در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

یه سوال. خود داماد چی کاره اس؟ شاید داماد تحصیلکرده نیست یا شغلش پایین تره

مهندس برق 

نه والا معمولی قیافتا هم معمولییکم پز بده هستن به قول ترکا شهرت باز

همسطح دامادن یا بالاتر یا پایین تر؟ 

همه شغلا جایگاه خودشونو دارن.دبیریم شغل خوبیه اما کلا ادم نمیتونه با شغلش پز بده خب به بقیه چه ربطی ...

شوهر خاله من تو شرکت نفت هست یه بارم پز نداده اونوقت دختر عمه هام صدبار پز رشتشونو دادن

معلم غیرانتفاعی بودی حتما؟ ( آزاد) چه بد که شغل سابق خودت رو تخریب میکنی!! فکر کنم اصلا به ارزش کاری ...

خیر عزیزم معلم رسمی بودم و دوستش داشتم به خاطر دوری مسیر شغلمو تغییر دادم و الان پشیمونم. ببخشید اگه از حرف من ناراحت شدین، پرستیژ با خوب و بد بودن و حقوق ارتباط نداره، پرستیز دید جامعه هست به اون شغل. من چون خودم تجربه دارم، متاسفانه دید جامعه نسبت به معلم خوب نیست، دانش آموزا، اداره و اولیا همه از معلم طلبکارن و ارزش قائل نیستن.

وگرنه از دید من معلمی عشق‌ترین شغل هست

زندگی کردن من مردن تدریجی بود/آنچه جان کند تنم عمر حسابش کردم
شوهر خاله من تو شرکت نفت هست یه بارم پز نداده اونوقت دختر عمه هام صدبار پز رشتشونو دادن

خوش بسعادت شوهر خالت🫠ایشالا قسمت ماهم بشه این شغلا 

کلا نمیدونم چرا همه چیزو میکوبن معلمیرو میبرن بالا 

درسته خوبه ولی بقیه شغلام خوبن 

همچین چیز استثنایی نیست

همسطح دامادن یا بالاتر یا پایین تر؟

همسطح

من شوهرخواهرم تو شرکت نفته مگه پز داشتو من نمیدونستم؟🤣برم منم از فردا پز بدم

مگه نشنیدی پولشون از پارو بالا میره😂خدایی ببین چقدر ادم میتونه تو اینکار پیشرفت کنه 

یا مثلا بانک پر مزایاس

خوش بسعادت شوهر خالت🫠ایشالا قسمت ماهم بشه این شغلا کلا نمیدونم چرا همه چیزو میکوبن معلمیرو میبرن با ...

چون حقوقش بجاست وتعطیلی داره بازار کار خیلی از رشته هام که خرابه