2777
2789
عنوان

دبیر تربیت بدنی بودن خیلی پرستیژ و کلاس بالایی داره‼️❓️😕

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 61 پست
خخخخای گفتیحالا کاری ندارم من واقعا معلمیم دوس دارم،ولی من هوشبرم،و انشالله بخاطر زحمتی که دارم میکش ...

تازه به دوران رسیدن😶

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عذر خواهی میکنم اینجوری میگم اما بعضیا تازه به دوران رسیده هستن جنبه هیچچچییی ندارن بهترین کار فرار ...

عمه های منم همینن دختر عمم تکنسین اتاق عمله عمه هام میگن خانم دکتر تشخیص چیه خانم دکتر فلان .....

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم

خخخخای گفتیحالا کاری ندارم من واقعا معلمیم دوس دارم،ولی من هوشبرم،و انشالله بخاطر زحمتی که دارم میکش ...

کلا مشاعل بیمارستانی پرستیژشون خوبه

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه...

وای تو هوشبری خوندی واینا میگی؟ دختر تو که رشتت خیلی خوبه بیخیال تازه مال تو کلاسش بیشتره

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم

عمه های منم همینن دختر عمم تکنسین اتاق عمله عمه هام میگن خانم دکتر تشخیص چیه خانم دکتر فلان .....

وای منو ببخش چقد خندم گرفت🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اگه دخترم صدام میکنی،من رو جای دخترت میبینی،من خیلی خوشحال میشم🧡لطفا اگه فرزند نوجوان داری بخون نوجوانی بابت کمبود محبت از پدر و مادرم و جزو متشنج خونه افتادم تو راه هایی که هنوزم عذاب میکشم و ازدواج و همه چیمو بهم زد همون اشتباهای نوجوانی هر چقدم کنترل کنی باز نمیفهمی اگه از خونه زدن چه کارایی ازشون بر میادخواهش میکنم ازتون التماستون میکنم هواشونو خیلی داشته باشین بزار تفریح کنن برن باشگاه کلاس نقاشی استخر خودت باهاشون فیلم ببین اتاقشونو دیزاین کن هر از گاهی برین خرید هیچ عیبی نداره لوازم آرایشی کم داشته باشن برای دل خوشی خودشون مراقبت پوستی بگیر براشون تموم کارای کوچیکی که اگه یه ذره برای من انجام میدادن من الان حال و روزم این نبود🖤در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

🤣🤣🤣

یکی هم تو فامیل ما بهیاره واسه قلب و قند خون و .. خلاصه هر بیماری دارو تجویز می‌کنه همین که یکی بگه اینجوریم درجا نسخه پیچیده براش

سلام بچه‌ها امسال کنکور تجربی میدم و کتاب ندارم اگه کسی میخواد کتاباشو اهدا کنه ممنون میشم بدتشون به من            
وای تو هوشبری خوندی واینا میگی؟ دختر تو که رشتت خیلی خوبه بیخیال تازه مال تو کلاسش بیشتره

من کلا میگم اصلا دوس ندارم که مقایسه بشیم شغل شغله دیگه

چه ربطی به ارزش انسان داره

من سال دیگه پزشکیو شروع میکنم انشالله ولی میگم اصلا هیچوقت نمیگم من شغلم فلانه پس خیلی آدم حسابیم

اگه دخترم صدام میکنی،من رو جای دخترت میبینی،من خیلی خوشحال میشم🧡لطفا اگه فرزند نوجوان داری بخون نوجوانی بابت کمبود محبت از پدر و مادرم و جزو متشنج خونه افتادم تو راه هایی که هنوزم عذاب میکشم و ازدواج و همه چیمو بهم زد همون اشتباهای نوجوانی هر چقدم کنترل کنی باز نمیفهمی اگه از خونه زدن چه کارایی ازشون بر میادخواهش میکنم ازتون التماستون میکنم هواشونو خیلی داشته باشین بزار تفریح کنن برن باشگاه کلاس نقاشی استخر خودت باهاشون فیلم ببین اتاقشونو دیزاین کن هر از گاهی برین خرید هیچ عیبی نداره لوازم آرایشی کم داشته باشن برای دل خوشی خودشون مراقبت پوستی بگیر براشون تموم کارای کوچیکی که اگه یه ذره برای من انجام میدادن من الان حال و روزم این نبود🖤در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

نگفته که چون دبیر تربیت بدنیه کسر شانش میشه، گفته چون دبیره باید فلان بشه و... 

فقط وقتی بعضیا اینطور جو گیر میشن که اطرافیانشون هیچ کدوم درس خونده و شاغل نباشن. 

در هر صورت شخصیت هر کس به شغلش ربطی نداره، قرار نیست به خاطر رفتار نسنجیده ی یک نفر، شغل دبیری رو بکوبیم یا با دیگر مشاغل مقایسه کنیم 

الان دبیرها تو بورسن

من کاری به اون ندارم

همین که میگن نه چون دختر من دبیره یعنی خیلی خوبه یکم تعجب کردم