2777
2789
عنوان

شوهرم میگه خوش به حالت تو توی خونه‌ای

| مشاهده متن کامل بحث + 1656 بازدید | 150 پست
ازدواج قبلیم اونم خیلی کاری بوداونم بخاطر کارش زندکی رو خراب کرداین یکی هم که اینطوری هیچکس تعادل ند ...

خب ببین اون ازدواج قبلیت اگه کار کردنش بخاطر امید و ارامش شما بود هیچ وقت شما ازش دل نمیکندی و دل نمیکند

اگه هم منظورتچن بنده هست که بنده برای ارامش و ایایش همسرم تلاش میکنم وگرنه ادم مگه احمقه که خودشو نابود کنه برای هیچ

🧔اقا هستم
واااااااا این همه خانم شاعل تمام تین کارها رو میکنند و شاعل هم هستند.خودت هم تنبلی!البته از بیعاری ش ...

چون باید بعدش توی خونه هم خرج کنم چون ولم نمیکنه

اونوقت هم کار کنم هم خرج کنم هم تحملش کنم؟ یکم زور نمیگه؟

توکل به خدا🌿

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیدونم منظورتون از درست و بدون احساس چیه فقط میدونم که یه روز خوش ندارم آرامش ندارم اعصابم بهم ریخت ...

ممنظورم اینه نه تحت تاثیر احساساتت باش  ک ب خاطرش هرچیزیو تحمل کنی نه اینکه حساس باشی رو موضوعاتی ک بینتون پیش اومده 

منطقی بعد حرف زدن با مشاور بشین فکراتو کن سبک سنگین کن

خب ببین اون ازدواج قبلیت اگه کار کردنش بخاطر امید و ارامش شما بود هیچ وقت شما ازش دل نمیکندی و دل نم ...

بخاطر آسایش و آرامش من نبود بخاطر این بود که عقده اینو داشت که سری توی سرها دربیاره که توی کل کشور بشناسنش عقده معروف شدن داشت اسم و رسم پیدا کنه

اتفاقا من هیچی از درآمدش نمیدونستم و حتی یه وام هم گرفت که قسطاشو به زور باهم دادیم معلوم نشد وام زپرو کجا خرج کرد

توکل به خدا🌿
خب اگر طلاق بگیری هم باید حتما کار کنی دیگه! درسته؟! ایا درامدی داری؟ خانواده بهت کمک میکنند؟!مجبوری ...

آره ولی دیگه مجبور نیستم اینو تحمل کنم یا خانواده و فامیلاشو

بعدشم اون موقع دیگه طلبکار ندارم که بهترین غذا و غذای گرم همیشه آماده باشه تا از سرکار میاد غذای گرم بخوره یا همیشه خونه جارو زده و سرویس ها و حمام برق بزنه

اون موقع یه غذای ساده برای خودم درست میکنم میدارم یخچال فریزر سه چهار روز میخورم یا نون پنیر یا سالاد میخورم

اما اکثر مردا شکمی هستن این غذاها رو جلوشون بذاری اونم یه دعوای دیگه‌ست

توکل به خدا🌿
بخاطر آسایش و آرامش من نبود بخاطر این بود که عقده اینو داشت که سری توی سرها دربیاره که توی کل کشور ب ...

خب دیدید ،پس بخاطر شما نبوده 

اینجور مرد ها که مفت هم نمیارزن 

کسی خوبه که بخاطر اینده و(حال) زن و بچش تلاش کنه نه خودی نشون دادن

🧔اقا هستم
چون باید بعدش توی خونه هم خرج کنم چون ولم نمیکنهاونوقت هم کار کنم هم خرج کنم هم تحملش کنم؟ یکم زور ن ...

چرا زور هست ولی بهت بگم متاسفانه تو ایران اغلب زنها با گذشت اضافی! زندگی‌شون رو نگه داشته‌اند...تصمیم با خودته... ولی من فکر نمیکنم شما بتونی تنها هم زندگی کنی. واقعا تخصص و مهارتی داری که بتونی اینقدر درآمد داشته باشی که اجاره خونه و نخارج روزمره رو بدی؟ کمرشکنه

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
بخاطر آسایش و آرامش من نبود بخاطر این بود که عقده اینو داشت که سری توی سرها دربیاره که توی کل کشور ب ...

دوستت داشت؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
چرا زور هست ولی بهت بگم متاسفانه تو ایران اغلب زنها با گذشت اضافی! زندگی‌شون رو نگه داشته‌اند...تصمی ...

متاسفانه من خیلی راجع ب زنهای جامعه جهانی تحقیق کردم و باین نتیجه رسیدم ک همه جای دنیا داره ب زنها ظلم میشع...

حتی اونهایی ک ب ظاهر از همه چی راضین...

آره دیگهحالا من برم سرکار مگه چقدر حقوق میگیرم

خب پس بشین سر جات!

تو خونه پدرشوهر نشستی خرجت رو هم ولو با غرغر میدن...

جدا بشی خیلی اوضاعت بدتر میشه

بهت ک گفتم برو یا ی روانشناس راجع ب هردوتون حرف بزن اگرم دستت خالیه با ۱۲۳ یا ۱۴۸۰ تماس بگیر من خودم ...

آره میدونم چی میگی

پارسال چندبار به ۱۲۳ و ۱۴۸۰ زنگ زدم 

۱۲۳ که کاری نکرد گفت برید مشاوره بهزیستی که خب ما خودمون جای دیگه مشاوره میریم البته که فایده هم نداره

۱۴۸۰ هم گفت خانم شوهرت عوض نمیشه خودت باید تغییر کنی

تازه الان دارو میخوره ولی بازم همونه هیچ عوض نشده

توکل به خدا🌿