2777
2789
عنوان

لعنت به مدیر ساختمون حروم خور

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 77 پست
خودتون ديگه حق شارژ ندينوقتي كسي راضي نميشده پس بايد ي توافق كنيد برا حساب كردن اين موارد نه ك انقد ...

پول شارژ رو که همه میدن هیئت مدیره 

ما هم میدیم . 

ولی پول آب هر بلوک جدا توسط مدیر ساختمون حساب میشه . 

همسایه ها حرفی ندارن نفری یا واحدی حساب بشه 

خودش میگه مدیون نشم . 

راستم میگه 

یه پیرزن داریم وسواس همیشه پول آبش از همه ی واحدها بیشتر میشه در صورتی که یک نفره 

ولی از واحد چهارنفره بیشتر مصرف داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پول شارژ رو که همه میدن هیئت مدیره ما هم میدیم . ولی پول آب هر بلوک جدا توسط مدیر ساختمون حساب میشه ...

ديگه اينا توافق هست و قانون اپارتمان

اگه نميخان اينجوري بشه بايد پول بدن كنتور جدا بگيرن هر كي پول اب خونه خوذش پرداخت كنه

یکم سلیطه بازی در بیار زنگ بزن به صاحب خونت بگو

اپلذمه هراب بود زنگ صاب خونه زدم گفت من پول نمیدم درست کنی همینی که هست بعد خودم نمایندکی زنگ زدم از پول خودم درست کنم که مدیر ساختمون اینکارو کرد الان تازه فهمیدم شگرد صاب خونه و مدیر ساختمون بود که هم پول بکیرن هم کسی اونجا استفاده نکنه خونه خالی باشه اصلا یه ساختمونی بود ناراحتیم میدونی از چیه زن مدیر ساختمون اسم شوهرش محمد بود بعد راه مسرفت تو پله ها همش میگفت علی حون کی میای دنبالم ببریم مثل اونروزا جلو ماشین بگردونیم دخترش شبا جلو باباش میزاشت میرفت تاپ تاپ تاپ به دوس پسراش پسرای مخلتف میورد اکه خانواده سالمی بودن میکفتن حق داتش اینکارو کرد

صلوات بر حضرت محمد انشالا کشوری بدون افغان
فرهنگ مردم اون شهر مشکل داره‌ . منم ساکن شهری هستم که یکی از یکی داغون ترن😭😭

نه بابااینا برای خودشون بازن کلا زناشون سر لخت دختراشون دوس پسر مختلف یبار اوایل میرفتم خونشون بعد تو جمع باباهه همین مدیر ساختمونه به دخترش میگفت بابا دوس پسرات پول بگیر بیار بابا ماشین عوض کنم بعد میخندیدن دیگه من دیدم بی غیرتن نرفتم خونشون سر هیمن شاکی شده بود سر ابگرم کن ادا آمد

خوب چرا ابو خودت گرم نمیکردی ..خودت رو گاز گرم کن ..آپارتمانتو عوض کن

میکردم یبار لگن روحی گذاشتم روی گاز گرم کردم وای لگن خورده بود به شلنگ گاز داغ شده بود گر گرفت از اون بعد نکردم دیگه خالا گر گرفته بود از ترس مدیر ساختمون کسیو نیوردم خودم با پتو و اب خاموش کردم یعنی داشتم از ترس چی میدشم 

عجبخب چرا زیر حرف زور رفتی و از حق خودت دفاع نکردی و شش ماه ساختی! اصلا به مدیر ساختمون چه! نباید بت ...

چی کار میکردم ۱۱۰ امد صورت جلسه کرد ماشینمو خراب کردن ولی خوب ادامه شکایت ندادم 

چه فوضووله ! شکایت میکردی ازش منم مجردی زندگی میکنم مشکلی ندارم اصلا

خیلی ها مجردی ان هیچ کار بهشون ندارن منم گیر ادمای دوزاری افتادم تازه خود مدیر ساختمون یبار به شوخی به دخترش میگفت بابا برو از پسرای مردم پول بگیر بیار من ماشینمو عوض کنم نمیدونم اونوقت چرا برا بقیه اینجوری ابرو ریز میزاشت

شکایت کن ازش بیخود میکنه فضول خونته داری پول میدی تو مال پدرش نشستی که

خوب اشتلاه کردم اونروز یعنی دلم شکست مردیکه بی شعورو حالا زن و بچه خودش ولنکارنا اونوقت مرده نمایندکی اب کرم کن بود خدا شاهده من سنمی مداشتم باهاش

مردم آپارتمان اکثرا فضولن و سرشون ماتحت همدیگه سدختر تنها گیر بیارن که دیگه واویلا...دهن نجس کثیفشون ...

هی خواهر کاش خودشون سالم باشن یعنی من توی همون دوماه اول یه چیزای از اینا شنیدم و دیدم که بخوام بکیم خوبیت نداره اونوقت واسه ما ادا تنکا رو در میارن والا زن شوهر دار تو ساختمون میورد میبرد اونقت ابگرم کنی و واسه من کردن الک و دولک

عزیزم از موقعی که شما اعلام کنی میخوای بلند شی صاحبخونه فقط یک ماه می‌تونه پولت رو نگه داره نه شش ما ...

الان فهمیدم دیگه که از وکیل پرسیدم گفت همون موقع باید ۱۱۰ خبر میکردی میکفتی من خونرو دارم تحویل میدم صورتجلسه یمکرفتی بعد کلید و نمیدادی چه کلاهی سرم کذاشتن اخه چجوری نونشو میبرن سر سفره