2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسر منم سه سالشه،اصلا حرف نمیزنه،بردم دکتر گفت بیش فعالی داره و اینقدر شدیده که مانع حرف زدنش میشه،باید دارو بدم بهش و گفتار درمانی ببرم

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
پسر منم سه سالشه،اصلا حرف نمیزنه،بردم دکتر گفت بیش فعالی داره و اینقدر شدیده که مانع حرف زدنش میشه،ب ...

من پسرم بیش فعالی نداره وفوق باهوشه خودم معلم کودکان استثنایی هستم حرف الکی نمی‌زنم به من دا

حرف زیادی داشتم ولی بلد نیستی دیگه خلاصه میگم ببر مرکز گفتار تحت پوشش بهزیستی نامه بگیر ببر عضو بهزی ...

چطوری باید این کارو کرد؟؟منم باید پسرمو ببرم گفتاردرمانی

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
چیکارش کردی؟غصه میخوردی؟؟

به خدا کاریش نکردم فقط با دو سه تا دکتر مشورت کردم گفتن عجله نکن حرف میزنه

جمله ی دکترم که خودش داروساز بود میگفت من تا ۶ سالگی حرف نمیزدم بعد شروع کردم به حرف زدن 

ی بنده خدایی هم مشکل منو داشت که پسرشو می‌برد گفتاردرمانی گفت دکتر گفته با انگشت اشاره زیر زبان سقف دهان کناره های لثه ماساژ بده 

برگه بده بخوره مک بزنه و عسل طبیعی پیدا کن بذار با موم بخوره برای تقویت عضلات زبان 

الحمدلله رب العالمین ...
چطوری باید این کارو کرد؟؟منم باید پسرمو ببرم گفتاردرمانی

باید ببری مرکز گفتار درمانی تحت پوشش بهزیستی از اونجا نامه بگیری برای عضویت تو بهزیستی و ببری پرونده براش باز کنی