2777
2789
عنوان

پالتو چهار میلیون و هشتصدی گرونه قیمتش یا معمولی

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 25 پست

همون نقشه دوم بهتره،اصفهانی میدونی من چطور فکر میکنم؟من کلا پو سه تا بافت دارم و دوسه تا لباس گرم،ولی خوشگلن،همونارو میپومشم بیشتر مانتو میخرم چونکه سرمای انچنانی فقط دو سه ماهه لباس زیادی لازم ندارم،ولی یه مانتو جنس خوب میگیرم هم وقتی گرمه میتونم بپوشم هم وقتی هوا بهتر شد تو زمستون میتونم یه بافت بپوشم زیرش گرمم بشه

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت...🤍✨

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا ارزش نداره ۵ میلیون برای پالتو همون دو میلیون اینا خوبه

دقیقا. بعد من خودم یه جوری ام پالتو و مانتو زود دلم و میزنه و دوست دارم تنوع بدم. بخاطر همین دلم نمیاد زیاد هزینه کنم. ولی جنس آشغال و بنجولم نمیپوشم. یه چیز معمول و معقول

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

ببین حتما جنسش خوبه دیگه . 

اره یکم گرونه . 

من به شخصه نهایتش ۲ تومن میدم به پالتو یا کاپشن 

میدونی چرا ؟چون زود خسته میشم نهایتش دوسال استفاده میکنم دیگه دلمو میزنه . چیزی که قراره کم مصرفش کنم بهتره کمتر هم هزینه کنم

دقیقا همش داره چیزای قشنگ تری میاد حیفه ۵ میلیون برای تیکه لباس

اتفاقا یه پالتو دیدم دو میلیون خیلی هم خوشگله رنگش سبز هست پس همون میگیرم به جا اینکه پنج میلیون بدم برای یه پالتو پوست 

امان از روزی که گدا معتبر شود   

کاپشن چرم مشهد با تخفیف ۳۰ درصد شده بود ۲۶ میلیون البته من نخریدم چون پولم رو واسه یه جای دیگه لازم داشتم

ولی پوست کلا خیلی گرونه الان با ۵ تومن نمیشه خرید

ولی به شخصه اعتقادم اینه که لباسی راباید خرید که توش زیبا و خاص باش نه اینکه صرفا از سرما و گرما در امان باشی

برو دوباره دو تا شو پرو کن یکی رو هم با خودت ببره تو تصمیم گیری کمکت کنه ببین کدوم تو تنت قشنگ تره 

کاریم به قیمتش نداشته باش یکم اصفهانی بودنت رو رها کن خوشگل خانم ببین کدوم بیشتر بهت میاد کدوم خاص تره