2777
2789
عنوان

سر یه قرمه سبزی بابام خرابم کرد🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 33 پست
مردا کلاااا شعور حرف زدن ندارن خداشاهده. ۹۰ درصد مردهای اطرافم همینن

خب تا وقتی باهاشون حرف نزنی نمیفهمن، باید بشینی بهش توضیح بدی من روزی چند وعده دارم بچه شیر میدم. این برای بدن به زن تو این دوران طبیعیه

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب تا وقتی باهاشون حرف نزنی نمیفهمن، باید بشینی بهش توضیح بدی من روزی چند وعده دارم بچه شیر میدم. ای ...

من که کلی گفتم...مثلا ۱۵ساله به شوهرم میگم شوخی ب د نی نکن بدم میاد. ولی نمیفهمه ،انگار مغز توسرشون نیست بخدا.

اسی باید اینو به پدرش بگه..

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
۹۰درصد رو خیلی خوب گفتی ۹۹درصد درست تربیت نشدن فقط قد و هیکل بردن بالا و هیچی اگاهی از زن ندارن که ...

بخدا که غیر از این نیست. من که از مردهای اطرافم چه شوهر چه پدر چه برادر خیری ندیدم. ببخشید انگار با گاو یکی هستند‌ . جونمم میدم براشون،اخرش یه لگد میزنن بهم🤕🤕🤕

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
۹۰درصد رو خیلی خوب گفتی ۹۹درصد درست تربیت نشدن فقط قد و هیکل بردن بالا و هیچی اگاهی از زن ندارن که ...

وااااای شوهر منو گفتی یعنی نه ادب نه تربیت نه شعور 

آداب زن داری و بچه داری که هیچی

با بچه دو ساله مثل ۲۰ ساله رفتار میکنه عقل نداره

هر عقده ای تو بچگی کشیده سر من و بچم خالی میکنه

بخدا که غیر از این نیست. من که از مردهای اطرافم چه شوهر چه پدر چه برادر خیری ندیدم. ببخشید انگار با ...

الهی عزیزم خدا انرژی و صبر مضاعف بده بهت یسری از مردا دیرتر متوجه میشن سنشون میره بالا بهتر میشن مردای دور رو اطرافم دیر و یا زود متوجه شدن یسریشونم نشدن بستگی به تربیت اون خانواده هم داره امیدوارم ان اشاالله این مرحله عبور کنی متوجه شرایطت باشن 

خیلی هم کاری باهاشون نداشته باش

وااااای شوهر منو گفتی یعنی نه ادب نه تربیت نه شعور آداب زن داری و بچه داری که هیچیبا بچه دو ساله مثل ...

بگردم براتون کاش تا این مردا هنوز شان و شخصیت و شعور پیدا نمیکردن زن نمیگرفتن عموما هم تربیت پذیر دیگه نمیشن سخته توجیحشون کرد بچه ننه ان تربیت نشدن مییندازن گردن دختر مردم کاش دخترا قبل ازدواجشون متوجه بشن اینا چه موجودین بندازیدشون ور دل ننشون

بگردم براتون کاش تا این مردا هنوز شان و شخصیت و شعور پیدا نمیکردن زن نمیگرفتن عموما هم تربیت پذیر دی ...

خدا نکنه عزیزم،

واقعا کاش یه دروغ سنجی یه دستگاه تشخیص روانی چیزی بود قبل ازدواج بهت میفهموند طرفت مشکل داره