2777
2789
عنوان

ترس از نپسندیده شدن

143 بازدید | 16 پست

بعضی موقع ها یه تاپیکایی میبینم به شدت روم تاثیر می‌زارن

یه دختر خانمی تاپیک زدن خواستگاراشون میان و میرن و نمی پسندن

میگم چه قدر این جور آدما قوین 

ولی من اینجوری نیستم مثلا یه دفعه یه خانمی از فامیل منو برای پسر خواهرش خواستگاری کرد و ما جواب رد دادیم الان خداروشکر میکنم که نزاشتیم بیاد خواستگاری اونموقع من بچه بودم فک میکردم هر کی بیاد خواستگاریم من بگم بله دیگه منو میگیره 

ولی حالا میبینم اینجا دخترا چی میگن 

حالا این دخترا نرمالن و اینجور میشه من که طبیعی نیستم چی بگم (قدم خیلی کوتاه=152)

تصمیم دارم تا ابد خواستگاری که معرفی کنند راه ندم دوستی هم مثل شوخیه برام اصلا ازدواج نمیکنم من حقوق مامان بابام هست خودمم میرم سرکار بالاخره بی جا و بی غذا نمی مونم اگرم یه زمانی شرایطم بد شد خودمو با قرص میکشم ولی بهتر از خفت خواستگاریه

ان شاالله یه بخت خوب نصیبت بشه.یکی که خودش ببیندت و بخوادت

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان اینو میگی عزیزم از یه سنی به بعد نظرت عوض میشه 

خاستگاری هم همینجوریه یه موقع شما نمیپسندی یه موقع پسره دلیل نمیشه بگی تا آخر ازدواج نمیکنم که 

میشه یه صلوات واسم بفرستین☺....خدایا نا امیدم نکن...❤

خب شما فقط از جنبه ی مالی ب قضیه نگاه کردی درسته کسی بی جا و اینا نمی‌مونه.ولی تنها بودن و از ی سنی ب بعد با خانواده زندگی کردن خیلی سخت میشه.اتفاقا باید ازدواج کنی ک وقتی سنت رفت بالاتر ی همدم داشته باشی و از  ی مسیر طولانی عبور کرده باشینو قصه هاشو واسه نوه هاتون تعریف کنید 

خب شما فقط از جنبه ی مالی ب قضیه نگاه کردی درسته کسی بی جا و اینا نمی‌مونه.ولی تنها بودن و از ی سنی ...

خب ازدواج برام فقط بعد مالی داره بیمار نیستم ازدواج کنم با یه مرد که همش ترس از این داشته باشم بگن قیافم چطوره یا نه 

من اگه جایی استخدام شم و بدونم شغلم تضمینه دلم میخواد تا ابد توی اتاقم تنهها زندگی کنم 

وا 

خانوم شما یا هر آدم دیگه ای مگه ربات یا گل سفالی هستین که منطبق بر خواست دیگران تغییر کنین 

مگه شما همه رو میپسندین که همه شما ر بپسندن 

قرار نیست همه به من بگن زیبا یا من هر مردی بهم پیشنهاد داد بگم بله 

وا خانوم شما یا هر آدم دیگه ای مگه ربات یا گل سفالی هستین که منطبق بر خواست دیگران تغییر کنین مگه شم ...

خب دوس ندارم من خیلی ضعیفم بقیه میتونن دمشون گرم من وسواس فکری دارم هی و بیان نپسندن خصوصا با شرایط ویژه ی من من خورد میشم

خب ازدواج برام فقط بعد مالی داره بیمار نیستم ازدواج کنم با یه مرد که همش ترس از این داشته باشم بگن ق ...

شما مشکلت از طرز فکره خودته نه ازدواج.این ترسی ک داری غیر طبیعیه دیگه.وگرنه دو نفر همدیگرو دوست دارن میپسندن و ازدواج میکنن و با بقیه مشکلات زندگیشون درگیر میشن ولی این ترسی ک شما داریو ندارن 

نه بابا من اصلا خوشگل نیستم این حرفت برام شوخیه🤣🤣🤣🤣

عزیزم چقد اعتماد بنفست پایینه. یکم معلوماتت رو بیشتر کن هنر و دانش یاد بگیر که اعتماد بنفس پیدا کنی. ایراد ظاهری خاصی هم اگه داری سعی کن برطرف کنی الان که علم پیشرفت کرده و عملهای زیبایی و

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
عزیزم چقد اعتماد بنفست پایینه. یکم معلوماتت رو بیشتر کن هنر و دانش یاد بگیر که اعتماد بنفس پیدا کنی. ...

ایراد ظاهری من برطرف نمیشه چجوری قدمو بلند کنم قدمو بالا گفتم عملش خیلی سخته ممکنه فلج بشم 

ایراد ظاهری من برطرف نمیشه چجوری قدمو بلند کنم قدمو بالا گفتم عملش خیلی سخته ممکنه فلج بشم

قدت رو نگفتم عزیزم . بعضیا قد کوتاه می‌پسندند یا خود طرف قدش کوتاهه. شما میتونی یا یه مرد قد متوسط رو به کوتاه ازدواج خیلی خوبی داشته باشی. 

شما مشکلت از طرز فکره خودته نه ازدواج.این ترسی ک داری غیر طبیعیه دیگه.وگرنه دو نفر همدیگرو دوست دارن ...

شما قیافه و قد نرمال حقم داری از این حرفا بزنی من خیلی غیر طبیعیم‌ ما مثل هم نیستیم