2777
2789

۸هفته رفتم که لازم نشه هی استرس بکشمو منتظر ضربان بمونم وچی تشکیل شده وچی هنوز همون موقه که روحساب پریودی ۸هفته حساب سونو ۶هفته وپنج روز بوده خداروشکر قلب هم تشکیل شده بود

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا عزیزمیعنی وقتی بی بی چک مثبت میشه هیچ. کاری نباید کنیم و منتظر بمونیم تا دوماه

آخه اگه زودتر بری و ساک باشه و قلبش تشکیل نشده باشه استرس میگیری

میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺هرکی فرستاد بگه برای حاجت دلش آیت الکرسی بخونم❤️
آخه اگه زودتر بری و ساک باشه و قلبش تشکیل نشده باشه استرس میگیری

درسته اما هفته پنج که کسی انتطار نداره قلب تشکیل شده باشه،بیشتر برای این میرن که خارج رحمی یا پوچ نباشه

سرگرم خودت،عاشق احوال خودت باش🩷
درسته اما هفته پنج که کسی انتطار نداره قلب تشکیل شده باشه،بیشتر برای این میرن که خارج رحمی یا پوچ نب ...

پس برو گلم

میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺هرکی فرستاد بگه برای حاجت دلش آیت الکرسی بخونم❤️

سلام خانما ببخشید با اجازه اسی یه سوال بپرسم 

من همیشه یک هفته پریودم طول میکشه چندماهه اقدامم پریودیام بشدت سنگین شده و کل ۷ روزو خونریزی دارم ولی اینبار شنبه پریود شدم فقط ۳ روز خونریزی داشتم یهو قطع شد فقط دو سه دفعه ترشح قهوه ای دیدم اونم روزی یه بار بنظرتون دلیلش چیه این ماه بشدت علائم بارداری داشتم لطفا اگه چیزی میدونید بهم بگین