2777
2789
عنوان

مجردم تاحالا شیو نکردم آیا عادیه

| مشاهده متن کامل بحث + 3015 بازدید | 188 پست
چرا ملت فکر میکنن شیو کردن رابطه ای با سلامت داره؟ اختیار موهای خودتو که داری.. هرکاری دوست داری بک ...

چون داره

باکتری و میکروب در محیط پرمو بیشتر رشد میکنن برای همین زیربغلی که شیو نشه زودتر و شدید تر بوی عرق میگیره و باعث عفونت ناحیه تناسلی میشه

کاربری دست دو نفره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مهم نیست حقیقتا چون کسی نمیبینه

والا من خارش میکیرم یدره دربیاد حالم بهم میخوره مو باشه تو پوستم...مادر دوستمم با سن ۶۰مثل توئه حتما اینده تویه اون😅میگه زشته نمیزنه دست پاشو اونحاشم نمیددنم بدبخت شوهرش...میگه نمیخوام مثل مرغ شم😐😅

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
ولی جدا از اسیچقدر پلشت داریممعلوم شد این همه بوی عرق تو جاهای عمومی از چیه:/

🤢👍👍👍

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤
ب خدا

میتونم یه سوال بپرسم؟ به خاطر اعتقادات مذهبیت هست که دوست نداری ازدواج کنی؟ ببخشید کنجکاو شدم، دوست نداشتی جواب نده. 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
میتونم یه سوال بپرسم؟ به خاطر اعتقادات مذهبیت هست که دوست نداری ازدواج کنی؟ ببخشید کنجکاو شدم، دوست ...

یکی از هزاران دلیلمه

ولی مهمترینش نیست

ارتودوکس💒          سینگل و متعهد💍  متعهد به پزشکی تهران🩺مهاجرتم🇺🇸هدف خیلی بزرگم💸 عشق به عیسی مسیح💒 و مجرد موندنم تا ابد و هیچوقت حتی چت دوستی نکردن با جنس مخالف💡میشه اگر امضامو خوندی واسه قبول شدن پزشکی تهرانم و مهاجرتم به آمریکا و هدف خیلی بزرگم و پایبند بودن به عیسی و مجرد بودن تا ابدم دعا کنی❤🤝🖤به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤     طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱👮❤

۴ ساله موهای اونجا رو هم نزدی؟

نه😂😁😐

ارتودوکس💒          سینگل و متعهد💍  متعهد به پزشکی تهران🩺مهاجرتم🇺🇸هدف خیلی بزرگم💸 عشق به عیسی مسیح💒 و مجرد موندنم تا ابد و هیچوقت حتی چت دوستی نکردن با جنس مخالف💡میشه اگر امضامو خوندی واسه قبول شدن پزشکی تهرانم و مهاجرتم به آمریکا و هدف خیلی بزرگم و پایبند بودن به عیسی و مجرد بودن تا ابدم دعا کنی❤🤝🖤به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤     طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱👮❤