2777
2789
عنوان

مجردم تاحالا شیو نکردم آیا عادیه

| مشاهده متن کامل بحث + 3015 بازدید | 188 پست
منم ۱۹ سالمه فقط ی بار زدم هیچ جامو ۴ ساله نزدمموهای زیر بغلم از قدم بلندترن😂😂😂😂

وای تورو خدا بزن

بو میگیره😭😭😭

🥀زخم هایم را دوست دارم🥀آنها شاهدان اصلی هستند که چگونه شجاعانه زندگی کردم🥀

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آخع وقتی ازدواج کنی این مسئله به اختیار نیست واقعا تاثیر میذاره

فرهنگیه. اروپاییها خیلیاشون اهمیت نمیدن

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
خوبی عزیزم بیا پیش خودم واست موم میزنم مجانی

😂حال ندارم

تازه دردمم میگیره

ارتودوکس💒          سینگل و متعهد💍  متعهد به پزشکی تهران🩺مهاجرتم🇺🇸هدف خیلی بزرگم💸 عشق به عیسی مسیح💒 و مجرد موندنم تا ابد و هیچوقت حتی چت دوستی نکردن با جنس مخالف💡میشه اگر امضامو خوندی واسه قبول شدن پزشکی تهرانم و مهاجرتم به آمریکا و هدف خیلی بزرگم و پایبند بودن به عیسی و مجرد بودن تا ابدم دعا کنی❤🤝🖤به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤     طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱👮❤

چون دارهباکتری و میکروب در محیط پرمو بیشتر رشد میکنن برای همین زیربغلی که شیو نشه زودتر و شدید تر بو ...

یه چیزی هست بهش میگن حمام

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
وای تورو خدا بزنبو میگیره😭😭😭

نگرفته

حال ندارم

ارتودوکس💒          سینگل و متعهد💍  متعهد به پزشکی تهران🩺مهاجرتم🇺🇸هدف خیلی بزرگم💸 عشق به عیسی مسیح💒 و مجرد موندنم تا ابد و هیچوقت حتی چت دوستی نکردن با جنس مخالف💡میشه اگر امضامو خوندی واسه قبول شدن پزشکی تهرانم و مهاجرتم به آمریکا و هدف خیلی بزرگم و پایبند بودن به عیسی و مجرد بودن تا ابدم دعا کنی❤🤝🖤به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤     طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱👮❤

اسی یه تحقیق کنی میفهمی همه عالم میگن پشمارو بزنید نبافین 😁

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

وای تورو خدا بزنبو میگیره😭😭😭

اونوقت من یه پسر دیدم موها پاشو لیزر کرده بود😑

چرا دنیا اینجور شده

چشم من خیره به عکس حرمت بند شده، با چه حالی بنویسم که دلم تنگ شده.. 🥺💔 #یا_امام_رضا 05148888 این شماره امام رضاست،زنگ بزن یه دل سیر گریه کن...           کاربر تعلیقی

خدا نکشت عفونت نکردی

نه سالمم خدمتت😂😂

منظورم از جنگل بدنش نبود عزیزماره شاید ولی خب همونم خیلی بلند بشه معلوم میشه. جدا از اینا برای سلامت ...

موی زیر بغل و ناحیه... آره برای سلامتی و از لحاظ شرعی هم مشکل داره . ولی موی دست و پا ربطی به سلامتی نداره ها