2777
2789
عنوان

عشقم واسه یلدا ازم شماره حساب خواست😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1137 بازدید | 80 پست

چه اشکالی داره خودش دوست داره بهت هدیه بده

یارب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/بی عشق حسین هرآنچه باشد به دلم/خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن😭😭🖤🖤

خب از همین الان زن عموت که مادرشوهر آینده باشه رو عادت بده

ولی خب بنظرم الان زوده واسه خرج کردن منم نیازی ندارم خودم کار میکنم 

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم  🥲عاشقتم عشقم ❤💍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خودم کار میکنم نیازی ندازم ولش به گوش مامانش برسه واااای آبروم میره

اگه نمیخوای پول بگیری بگو بجاش با سلیقه خودت برام یچیز یادگاری بگیر‌ که هروقت نیستی بهش نگاه کنمو تورو ببینم 🫠🤣🤣

باش حق با تو [رفقا عضو جدید نیستم.کاربری اصلیم به علت شرکت در تاپیک ممنوعه تعلیق شد،پشیمونم نیستم🪽]

به هیچ عنوان این کارو نکن خدایی نکرده چیزی بشه پشتت حرف در میارن تو فامیل همچین چیزی برای ی بنده خدای اتفاق افتاده بماند که چقدم حرف گذاشتن روش فقط نگید ن چیزی نمیشه آدم نباید بدبین باشه اتفاقا از هیچ کسی بعید نیست غریبه بود میشد اما فامیل ن

و ایما گذشت اونچه نباید ایگذشت ...باقی عمر هرچه بادا باد..🖤🍁
اگه نمیخوای پول بگیری بگو بجاش با سلیقه خودت برام یچیز یادگاری بگیر‌ که هروقت نیستی بهش نگاه کنمو تو ...

عهههه راست میگی پول واسه هدیه قشنگ نیست زیاد 

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم  🥲عاشقتم عشقم ❤💍

مامانش خیلی خیلی حرف در میاره

در بیاره تا جونش در بیاد ولش کن😅😅😅😅

یارب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/بی عشق حسین هرآنچه باشد به دلم/خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن😭😭🖤🖤

به هیچ عنوان این کارو نکن خدایی نکرده چیزی بشه پشتت حرف در میارن تو فامیل همچین چیزی برای ی بنده خدا ...

آره منم گفتم غریبه بود اشکال نداشت این پسر عمومه بعدشم زن عمو خیلی حرفاااا بلده ذهنش به چه چیزایی که نمیرسه

در بیاره تا جونش در بیاد ولش کن😅😅😅😅

آخه تازه راضی شده نمیخوام جلب توجه کنم 🤣🤣🤣