2777
2789
عنوان

این آیه دقیقا به چه چیزی اشاره داره

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 74 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قبول دارم حرفتومنم از گذشته ای که دوسش نداشتم به خدا پناه اوردمانتظار داشتم بیشتر تحویلم بگیره

گاهی اوقات ارتباط گرفتن با عالم بالا خیلی سخته منم تو همچین حالتی هستم که تو هستی قشنگ میفهمم که چی میکشی اما چند سال پیش این نقطه اتصال جوش خورد و به خدا وصل شدم اما سستی کردم و دوباره برگشتم تو حالت خماری

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
شاید راهت اشتباس، شاید باید یه مسیر دیگه‌ارو انتخاب کنی تا موفق بشی، شاید اصولی تلاش نمیکنی و...

اما برای بعضی ها مسیر هموارتره

از هرچیزی بهترینش رو دارن

یکم بی عدالتی نیس! 

عزیزم این یعنی خدا تو رو داره میبینه دیگه که اینو گفته واینکه برگرد و نمازاتو بخون و از اون گناه ت ...

وَنُنَزِّلُ مِنَ الْقُرْآنِ مَا هُوَ شِفَاءٌ وَرَحْمَةٌ لِلْمُؤْمِنِينَ ۙ وَلَا يَزِيدُ الظَّالِمِينَ إِلَّا خَسَارًا

و ما آنچه از قرآن فرستیم شفا (ی دل) و رحمت (الهی) برای اهل ایمان است و ظالمان را به جز زیان (و شقاوت) چیزی نخواهد افزود.

آیه۸۲ سوره اسراء

آقا هستم

قبول دارم حرفتومنم از گذشته ای که دوسش نداشتم به خدا پناه اوردمانتظار داشتم بیشتر تحویلم بگیره

چندسال تلاش کردی خودت را به خداوند ثابت کنی؟ چندسال نماز میخوندی؟ 

ما آیاتی تو قرآن داریم که میفرمایداینکه بگید اسلام آوردید کافی نیست ، این باید ثابت بشه که چقدر خلوص دارید (البته من‌معنی دقیق آیه یادم نیست ولی مفهوم کلیش را گفتم)

چندسال تلاش کردی خودت را به خداوند ثابت کنی؟ چندسال نماز میخوندی؟ ما آیاتی تو قرآن داریم که میفرماید ...

نماز رو و قرآن روبرای حاجتی خوندن اشتباهه

نماز بخونیم

چون محتاجیم چون ضعیفیم‌چون عبدیم

وما خلقت الجن والانس الا لیعبدون

ما جن وانس را خلق نکردیم‌جز برای عبادت وبندگی

آقا هستم

نماز رو و قرآن روبرای حاجتی خوندن اشتباههنماز بخونیمچون محتاجیم چون ضعیفیم‌چون عبدیموما خلقت الجن وا ...

دقیقا ولی خب استارتر اینطور گفتند 

البته من نظرم اینه که وقتی عبد باشیم خداوند هم ما را بی جواب نمیگذارد

بخوانیدمرا تا اجابت کنم شمارا